سه شنبه, ۲۹ اسفند, ۱۴۰۲ / 19 March, 2024
مجله ویستا

شیرینی مربایی


شیرینی مربایی
●مـــوادلازم :
▪کره یا مارگارین :: ۲۲۵ گرم
▪شکر درشت :: ۲۲۵ گرم
▪تخم مرغ زده شده :: ۲ عدد
▪وانیل :: به مقدار لازم
▪آرد :: ۵۰۰ تا ۵۵۰ گرم
▪مربای صاف شده :: به مقدارلازم
▪زمان پخت :: ۱۵ دقیقه
▪حرارت فر :: ۳۷۵درجه فارنهایت
●طــــــرزتهیه :
ابتدا کره را باشکر به شکل کرم درآورده و به تدریج تخم مرغ و وانیل را بزنید و با آرد مخلوط نمایید تا به صورت خمیر نرم و لطیفی درآیدد خمیر را روی یک سطح صاف آردی برگردانید و به آرامی ور دهید و آن را به قطر ۵/۳ میلی متر پهن کنید و از آن دایره ایی به قطر شش سانتیمتر ببرید در نصف آنها دو دایره گرد کنید همه بیسکوییت ها را روی سینی روغن زده پهن کرده در فر می گذاریم تا پانزده دقیقه بپزد. سپس بیسکویت ها را روی یک توری سیمی قرار داده تا سرد شوند پس از سرد شدن کامل مربا را روی بیسکوییت مالیده و آن که یک دایره اضافی دارد روی بیسکویت قرار می دهیم .


همچنین مشاهده کنید