شنبه, ۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 27 April, 2024
مجله ویستا
شیرینی مربایی
●مـــوادلازم :
▪کره یا مارگارین :: ۲۲۵ گرم
▪شکر درشت :: ۲۲۵ گرم
▪تخم مرغ زده شده :: ۲ عدد
▪وانیل :: به مقدار لازم
▪آرد :: ۵۰۰ تا ۵۵۰ گرم
▪مربای صاف شده :: به مقدارلازم
▪زمان پخت :: ۱۵ دقیقه
▪حرارت فر :: ۳۷۵درجه فارنهایت
●طــــــرزتهیه :
ابتدا کره را باشکر به شکل کرم درآورده و به تدریج تخم مرغ و وانیل را بزنید و با آرد مخلوط نمایید تا به صورت خمیر نرم و لطیفی درآیدد خمیر را روی یک سطح صاف آردی برگردانید و به آرامی ور دهید و آن را به قطر ۵/۳ میلی متر پهن کنید و از آن دایره ایی به قطر شش سانتیمتر ببرید در نصف آنها دو دایره گرد کنید همه بیسکوییت ها را روی سینی روغن زده پهن کرده در فر می گذاریم تا پانزده دقیقه بپزد. سپس بیسکویت ها را روی یک توری سیمی قرار داده تا سرد شوند پس از سرد شدن کامل مربا را روی بیسکوییت مالیده و آن که یک دایره اضافی دارد روی بیسکویت قرار می دهیم .
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
ایران حجاب رئیس جمهور دولت دولت سیزدهم افغانستان رئیسی گشت ارشاد پاکستان کارگران رهبر انقلاب سریلانکا
کنکور بیمارستان سردار رادان سیل هواشناسی قم سازمان سنجش فضای مجازی اصفهان شهرداری تهران سلامت پلیس
خودرو تهران آفریقا قیمت خودرو دلار قیمت دلار قیمت طلا بازار خودرو بانک مرکزی سایپا ایران خودرو ارز
خانواده فیلم سریال پایتخت تلویزیون موسیقی ترانه علیدوستی سینمای ایران مهران مدیری کتاب شعر تئاتر
کنکور ۱۴۰۳ عبدالرسول پورعباس
فلسطین رژیم صهیونیستی غزه اسرائیل آمریکا جنگ غزه روسیه حماس طالبان اوکراین ایالات متحده آمریکا طوفان الاقصی
پرسپولیس فوتبال آلومینیوم اراک جام حذفی استقلال فوتسال بازی بارسلونا لیگ برتر انگلیس باشگاه پرسپولیس تیم ملی فوتسال ایران تراکتور
هوش مصنوعی سامسونگ همراه اول ناسا بنیاد ملی نخبگان تسلا تیک تاک فیلترینگ
مالاریا زوال عقل پیری کاهش وزن سلامت روان داروخانه