سه شنبه, ۱۱ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 30 April, 2024
مجله ویستا
شیرینی مربایی
●مـــوادلازم :
▪کره یا مارگارین :: ۲۲۵ گرم
▪شکر درشت :: ۲۲۵ گرم
▪تخم مرغ زده شده :: ۲ عدد
▪وانیل :: به مقدار لازم
▪آرد :: ۵۰۰ تا ۵۵۰ گرم
▪مربای صاف شده :: به مقدارلازم
▪زمان پخت :: ۱۵ دقیقه
▪حرارت فر :: ۳۷۵درجه فارنهایت
●طــــــرزتهیه :
ابتدا کره را باشکر به شکل کرم درآورده و به تدریج تخم مرغ و وانیل را بزنید و با آرد مخلوط نمایید تا به صورت خمیر نرم و لطیفی درآیدد خمیر را روی یک سطح صاف آردی برگردانید و به آرامی ور دهید و آن را به قطر ۵/۳ میلی متر پهن کنید و از آن دایره ایی به قطر شش سانتیمتر ببرید در نصف آنها دو دایره گرد کنید همه بیسکوییت ها را روی سینی روغن زده پهن کرده در فر می گذاریم تا پانزده دقیقه بپزد. سپس بیسکویت ها را روی یک توری سیمی قرار داده تا سرد شوند پس از سرد شدن کامل مربا را روی بیسکوییت مالیده و آن که یک دایره اضافی دارد روی بیسکویت قرار می دهیم .
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید بلیط هواپیما
ایران مجلس شورای اسلامی مجلس خلیج فارس بابک زنجانی روز کارگر دولت دولت سیزدهم حجاب شورای نگهبان مجلس یازدهم محمدباقر قالیباف
قوه قضاییه هواشناسی تهران سیل شهرداری تهران آموزش و پرورش سلامت شورای شهر تهران قتل دستگیری پلیس شورای شهر
قیمت دلار خودرو قیمت خودرو سایپا ایران خودرو بازار خودرو دلار قیمت طلا تورم مالیات بانک مرکزی ارز
تلویزیون سریال سینمای ایران سینما فیلم موسیقی تئاتر دفاع مقدس رسانه ملی بازیگر کتاب محمدرضا گلزار
سازمان سنجش ناسا شورای عالی انقلاب فرهنگی آموزش عالی
رژیم صهیونیستی اسرائیل فلسطین غزه آمریکا جنگ غزه حماس روسیه نوار غزه عربستان اوکراین ترکیه
فوتبال استقلال پرسپولیس سپاهان تراکتور باشگاه استقلال تیم ملی فوتسال ایران فوتسال وحید شمسایی بازی باشگاه پرسپولیس لیگ برتر
هوش مصنوعی اینترنت تبلیغات اپل همراه اول پهپاد گوگل روزنامه آیفون
داروخانه کاهش وزن بارداری مشروبات الکلی خواب دیابت طول عمر قهوه سلامت روان فروش اینترنتی دارو