سه شنبه, ۱۱ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 30 April, 2024
مجله ویستا

شربت بامیه و زولبیا


آب  :  ۰.۷۵ فنجان
شکر  :  ۱.۵ فنجان
آب لیموترش  :  ۱ قاشق سوپخوری
هل  :  ۱ قاشق سوپخوری
گلاب  :  ۱ قاشق سوپخوری
عسل  :  ۱ قاشق سوپخوری
یک پیمانه آب و شکر و گلاب را مخلوط می‌کنیم و در ظرفی می‌ریزیم و روی آتش می‌گذاریم تا جوش آید و کاملاً غلیظ شود بعد آبلیمو را می‌ریزیم، یکی دو جوش که زد از روی آتش بر می‌داریم و از صافی رد می‌کنیم. می‌توانید عسل و هل نیز برا افزودن طعم و بوی شربت به آن اضافه کنید.


همچنین مشاهده کنید