جمعه, ۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 26 April, 2024
مجله ویستا
خورش کاری
● مواد لازم:
▪ پیاز: ۲ عدد
▪ روغن مایع: چهار قاشق غذاخوری
▪ مرغ درشت: یك عدد
▪ پودر كاری: یك قاشق مرباخوری
▪ آلو بخارایی: ۱۵۰ گرم
▪ كشمش پلویی: ۵۰ گرم
▪ نمك و فلفل به مقدار لازم
● طرز تهیه:
ابتدا باید آلو بخارایی را در مقداری آب نیمگرم به مدت چند ساعت خیس كنید. سپس مرغ راتمیز كنید، بشویید و به قطعهقطعه كنید. آن گاه پیازرا خرد كنید و در روغن تفت دهید سپس نمك وفلفل به آن اضافه كنید و پودر كاری را روی آنبپاشید. پس از این مرحله یك لیوان آب روی آنبریزید و بگذارید به جوش بیاید، آنگاه آلوبخارایی را به موادتان اضافه كنید، پس از این كهمایهتان جوش آمد قطعات مرغ را هم اضافه كنیدو بگذارید تا با حرارت ملایم به مدت یك ساعت ونیم الی دو ساعت بپزد.
در پایان زمان پخت، كشمش را كمی تفتدهید و روی خورش بریزید و با برنج میل كنید.
منبع : خانواده سبز
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
ایران رئیس جمهور دولت سیزدهم رئیسی گشت ارشاد افغانستان توماج صالحی سریلانکا دولت پاکستان رهبر انقلاب مجلس شورای اسلامی
تهران حجاب سیل هواشناسی آتش سوزی سازمان سنجش شهرداری تهران پلیس سلامت کنکور اصفهان فراجا
قیمت خودرو قیمت طلا خودرو بازار خودرو دلار قیمت دلار ارز بانک مرکزی کارگران مسکن ایران خودرو قیمت سکه
موسیقی ترانه علیدوستی تلویزیون مهران مدیری سینمای ایران سحر دولتشاهی سینما کتاب بازیگر تئاتر
کنکور ۱۴۰۳ عبدالرسول پورعباس
آمریکا اسرائیل رژیم صهیونیستی غزه جنگ غزه فلسطین روسیه حماس چین اوکراین طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال استقلال بازی بارسلونا جام حذفی فوتسال تیم ملی فوتسال ایران لیگ برتر انگلیس باشگاه استقلال باشگاه پرسپولیس تراکتور
تیک تاک همراه اول ناسا رونمایی اپل فیلترینگ وزیر ارتباطات
مهاجرت مالاریا کاهش وزن زوال عقل سلامت روان داروخانه