جمعه, ۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 26 April, 2024
مجله ویستا
پلو زعفرانی با طعم لیمو
● مواد لازم:
▪ آبمرغ: ۴ فنجان (۱ لیتر)
▪ زعفران ساییده: یك چهارم قاشق چایخوری
▪ روغن: ۲ قاشق غذاخوری
▪ پیاز قرمز كوچك خرد شده: ۲ عدد (۱۶۰ گرم)
▪ سیر له كرده: ۲ حبه
▪ برگ كاری یا برگ بو: ۶ عدد
▪ زنجبیل تازه رنده كرده: ۲ قاشق چایخوری
▪ برنج: ۲ فنجان (۴۰۰ گرم)
▪ آب لیمو تازه: یك چهارم لیوان (۶۰میلیلیتر)
▪ گشنیز تازه خرد كرده: یك چهارم لیوان
● طرز تهیه:
آب مرغ را در قابلمهای روی حرارت گذاشته تا بهجوش آید، سپس خارج از حرارت زعفران راداخل آن ریخته و در آن را به مدت ۱۵ دقیقهببندید و بگذارید بماند.
روغن را در ماهی تابه روی حرارت داغ كرده وپیاز، سیر، زنجبیل و برگ كاری را در آن تفتدهید، تا پیاز نرم شود، بعد رنده لیمو را به همراهبرنج به آن اضافه كرده و كمی تفت دهید. اكنونآب مرغ را ریخته و بگذارید به جوش بیاید، درظرف را ببندید و حرارت را ملایم كنید تا آب مرغكشیده شود و دم بكشد.
اكنون خارج از حرارت، آب لیمو و گشنیز تازهخرد كرده را با پلو مخلوط كرده و در ظرف راببندید و به مدت ۵ دقیقه بگذارید بماند، اینكغذا آماده میباشد. لاز م به ذكر است كه برگكاری را در آخر طبخ از غذا خارج كنید.
منبع : خانواده سبز
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
طالبان رئیسی ابراهیم رئیسی توماج صالحی حجاب گشت ارشاد رهبر انقلاب سریلانکا کارگران پاکستان مجلس شورای اسلامی دولت
کنکور آتش سوزی سیل هواشناسی تهران سازمان سنجش شهرداری تهران سلامت پلیس فراجا قتل زنان
خودرو دلار قیمت خودرو قیمت دلار قیمت طلا بازار خودرو ایران خودرو بانک مرکزی ارز قیمت سکه مسکن سایپا
ترانه علیدوستی مهران مدیری تلویزیون فیلم سحر دولتشاهی سینمای ایران کتاب بازیگر تئاتر شعر سینما
کنکور ۱۴۰۳
اسرائیل ایران غزه آمریکا رژیم صهیونیستی فلسطین جنگ غزه روسیه حماس طوفان الاقصی اوکراین اتحادیه اروپا
فوتبال پرسپولیس استقلال بارسلونا بازی ژاوی باشگاه استقلال باشگاه پرسپولیس فوتسال تراکتور تیم ملی فوتسال ایران لیگ برتر انگلیس
تیک تاک همراه اول بنیاد ملی نخبگان فیلترینگ ناسا وزیر ارتباطات تبلیغات اپل نخبگان
مالاریا سلامت روان کاهش وزن استرس داروخانه پیری دوش گرفتن