یکشنبه, ۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 28 April, 2024
مجله ویستا
کباب بره (هندی)
● مواد لازم:
گوشت ران بره=۲ کیلو و نیم
زنجبیل تازه له شده=۲ قاشق چایخوری
سیر له شده=۲ قاشق چایخوری
پودر کاری=۲ قاشق چایخوری
نمک=۱ قاشق چایخوری
دانه های زیره=۲ قاشق چایخوری
دانه فلفل سیاه=۴ عدد
میخک=۳ عدد
پودر فلفل قرمز=۱ قاشق چایخوری
آبلیمو=۳ قاشق غذاخوری
روغن=۱و۴/۱ پیمانه
پیاز=۱ عدد بزرگ پوست گرفته
آب=۲ پیمانه/حدود ۲ لیتر
● طرز تهیه:
▪ با یک چاقوی بزرگ چربیها را از گوشت بگیرید تمام اطراف گوشت را با یک چنگال سوراخ کنید.
▪ در کاسه ای زنجبیل،سیر،کاری،نمک،زیره،میخک و فلفل را با هم مخلوط کنید.آبلیمو را به آن افزوده و خوب مخلوط کنید. سپس آن را با قاشق روی گوشت ریخته و داخل گوشت ماساژ دهید.
▪ روغن را در ماهیتابه ای گرم کرده،گوشت را به آن افزوده و پیاز را کنار گوشت قرار دهید.
▪ آب کافی به آن افزوده تا گوشت را بپوشاند و با حرارت ملایم به مدت ۲ و نیم تا ۳ ساعت بپزد.گاهگاهی آن را برگردانید.
(اگر پس از مدتی آب بخار شد و گوشت هنوز نرم نشده،مقدار دیگری آب به آن بیافزایید). وقتی آب کاملا بخار شد کباب را برگردانید تا تمام اطراف آن قهوه ای شود.
▪ کباب را از ماهیتابه خارج کرده و به ظرف صرف منتقل کنید. کباب را تکه تکه کره یا به صورت درسته سر میز ببرید.
فریال
گوشت ران بره=۲ کیلو و نیم
زنجبیل تازه له شده=۲ قاشق چایخوری
سیر له شده=۲ قاشق چایخوری
پودر کاری=۲ قاشق چایخوری
نمک=۱ قاشق چایخوری
دانه های زیره=۲ قاشق چایخوری
دانه فلفل سیاه=۴ عدد
میخک=۳ عدد
پودر فلفل قرمز=۱ قاشق چایخوری
آبلیمو=۳ قاشق غذاخوری
روغن=۱و۴/۱ پیمانه
پیاز=۱ عدد بزرگ پوست گرفته
آب=۲ پیمانه/حدود ۲ لیتر
● طرز تهیه:
▪ با یک چاقوی بزرگ چربیها را از گوشت بگیرید تمام اطراف گوشت را با یک چنگال سوراخ کنید.
▪ در کاسه ای زنجبیل،سیر،کاری،نمک،زیره،میخک و فلفل را با هم مخلوط کنید.آبلیمو را به آن افزوده و خوب مخلوط کنید. سپس آن را با قاشق روی گوشت ریخته و داخل گوشت ماساژ دهید.
▪ روغن را در ماهیتابه ای گرم کرده،گوشت را به آن افزوده و پیاز را کنار گوشت قرار دهید.
▪ آب کافی به آن افزوده تا گوشت را بپوشاند و با حرارت ملایم به مدت ۲ و نیم تا ۳ ساعت بپزد.گاهگاهی آن را برگردانید.
(اگر پس از مدتی آب بخار شد و گوشت هنوز نرم نشده،مقدار دیگری آب به آن بیافزایید). وقتی آب کاملا بخار شد کباب را برگردانید تا تمام اطراف آن قهوه ای شود.
▪ کباب را از ماهیتابه خارج کرده و به ظرف صرف منتقل کنید. کباب را تکه تکه کره یا به صورت درسته سر میز ببرید.
فریال
منبع : آشپزآنلاین
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
حجاب دولت مجلس شورای اسلامی دولت سیزدهم مجلس جمهوری اسلامی ایران رئیس جمهور گشت ارشاد رئیسی پاکستان امام خمینی سیدابراهیم رئیسی
پلیس تهران وزارت بهداشت قتل شهرداری تهران هواشناسی سیل کنکور فضای مجازی پایتخت زنان آتش سوزی
خودرو دلار بازار خودرو قیمت دلار قیمت خودرو قیمت طلا بانک مرکزی سایپا مسکن تورم ایران خودرو قیمت
سریال تلویزیون یمن سینمای ایران سینما کیومرث پوراحمد موسیقی سریال پایتخت مهران مدیری فیلم ترانه علیدوستی قرآن کریم
اینترنت کنکور ۱۴۰۳
اسرائیل غزه فلسطین رژیم صهیونیستی آمریکا جنگ غزه روسیه اوکراین حماس ترکیه ایالات متحده آمریکا طوفان الاقصی
فوتبال پرسپولیس استقلال بازی جام حذفی فوتسال آلومینیوم اراک تیم ملی فوتسال ایران سپاهان تراکتور باشگاه پرسپولیس لیورپول
هوش مصنوعی تبلیغات ناسا سامسونگ فناوری اپل بنیاد ملی نخبگان آیفون ربات
کاهش وزن روانشناسی بارداری مالاریا آلزایمر زوال عقل