یکشنبه, ۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 28 April, 2024
مجله ویستا
قلیا(آشپزخانه هندوستان)
● مواد لازم:
▪ گوشت با استخوان: ۵۰۰ گرم
▪ عدس قرمز: یک لیوان کوچک
▪ کدو متوسط: ۳ عدد
▪ گشنیز: نصف استکان
▪ زیره سبز: نصف قاشق چایخوری
▪ تمرهندی: یک بسته
▪ گوجه فرنگی رنده شده: ۴ عدد
▪ پیاز: یک عدد متوسط
▪ سیر و زنجفیل: هر کدام یک قاشق چایخوری
▪ زردچوبه، نمک و فلفل سیاه و کمی فلفل قرمز: به دلخواه
▪ روغن: ۲ قاشق غذاخوری
● طرز تهیه:
گوشت را به تکههای درشت میبریم و پس از شستن با پیاز خرد شده، سیر و زنجفیل رنده شده و زردچوبه، نمک و فلفل سیاه یا قرمز همراه کمی روغن تفت میدهیم تا آب گوشت کشیده شود سپس کمی آب جوش میریزیم تا گوشت پخته شود ،عدس قرمز را جداگانه با کمی زردچوبه میپزیم وقتی کاملاً پخته شد با گوشتکوب یا همزن برقی له میکنیم و بعد آب گوجه فرنگی، گشنیز و کدوی پوست گرفته به آن اضافه میکنیم. سپس تمرهندی را در آب خیس کرده با دست چنگ میزنیم و در صافی، صاف میکنیم و همراه عدس له شده به گوشت اضافه میکنیم وقتی خورش جا افتاد سیر خرد شده و مقداری زیره سیاه را در روغن تفت میدهیم و بعد داخل قلیا میریزیم.
منبع : روزنامه تهران امروز
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
مجلس شورای اسلامی مجلس شورای نگهبان ایران دولت حجاب دولت سیزدهم جمهوری اسلامی ایران گشت ارشاد افغانستان رئیسی رئیس جمهور
تهران هواشناسی شورای شهر شورای شهر تهران شهرداری تهران پلیس قتل سیل وزارت بهداشت کنکور سازمان هواشناسی آتش سوزی
قیمت دلار مالیات خودرو دلار قیمت خودرو بانک مرکزی بازار خودرو قیمت طلا مسکن ایران خودرو تورم سایپا
زنان تئاتر تلویزیون سریال محمدرضا گلزار ازدواج سینمای ایران قرآن کریم سینما فیلم موسیقی سریال پایتخت
سازمان سنجش ناسا کنکور ۱۴۰۳ خورشید
رژیم صهیونیستی فلسطین اسرائیل غزه آمریکا جنگ غزه روسیه چین اوکراین حماس ترکیه ایالات متحده آمریکا
فوتبال فوتسال پرسپولیس استقلال تیم ملی فوتسال ایران بازی جام حذفی آلومینیوم اراک سپاهان تراکتور باشگاه پرسپولیس وحید شمسایی
هوش مصنوعی اپل آیفون تبلیغات همراه اول فناوری اینترنت سامسونگ گوگل بنیاد ملی نخبگان دانش بنیان
خواب موز بارداری دندانپزشکی کاهش وزن آلزایمر مالاریا