جمعه, ۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 26 April, 2024
مجله ویستا
پنیر همیشه تازه
پنیر یكی از پرطرفدارترین خوراكیهای مفید در سراسر جهان است. این ماده لبنی یكی از منابع غنی كلسیم به شمار میرود. اگر شما هم پنیر دوست دارید، بد نیست با نحوه نگهداری از آن هم آشنا شوید؛ نگهداری خوب از پنیر باعث میشود همیشه طعم آن برایتان تازه و دلپذیر باشد.
▪ پنیر را در ظرف شیشهای دهان گشادی قرار دهید و روی آن آب نمك جوشیده و سرد شده بریزید.
▪ قسمتهای بریده شده آن را كمی روغن یا كره بمالید و برای جلوگیری از خشك شدن پنیر، روی آن را دستمالی را كه با سركه مرطوب كردهاید بپوشانید.
▪ پنیری را كه كپك زده است دور نریزید. كافیست آن را در یك ظرف دردار قرار دهید و چند حبه قند در كنارش بگذارید، به این ترتیب كپكها به سراغ قند رفته و از پنیر جدا میشوند!
▪ پنیر را در ماست یا آب ماست نگهدارید تا دیرتر فاسد شود. بسیاری از كدبانوها اعتقاد دارند كه پنیری كه در ماست یا دوغ نگهداری میشود، طعم بسیار لذیذ و خوشمزهای پیدا میكند.
▪ اگر پنیر سفت است و میخواهید نرمتر شود، مدتی آن را درون آب جوشیده بدون نمك بیندازید.
▪ اگر پنیر نرم است و میخواهید سفتتر شود، بر روی آن آب نمك جوشیده و سرد شده بریزید.
منبع : روزنامه تهران امروز
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
غزه آمریکا طالبان توماج صالحی حجاب رئیسی رهبر انقلاب سریلانکا کارگران پاکستان مجلس شورای اسلامی دولت
آتش سوزی کنکور سیل هواشناسی تهران سازمان سنجش شهرداری تهران پلیس سلامت فراجا قتل زنان
خودرو مسکن ارز قیمت خودرو قیمت دلار قیمت طلا دلار بازار خودرو بانک مرکزی ایران خودرو قیمت سکه سایپا
ترانه علیدوستی تلویزیون فیلم سینمای ایران مهران مدیری کتاب تئاتر شعر سینما
کنکور ۱۴۰۳
اسرائیل رژیم صهیونیستی جنگ غزه فلسطین حماس فرانسه اوکراین طوفان الاقصی جنگ اوکراین اتحادیه اروپا ترکیه انگلیس
پرسپولیس استقلال سردار آزمون بارسلونا بازی ژاوی فوتبال باشگاه پرسپولیس باشگاه استقلال تراکتور فوتسال تیم ملی فوتسال ایران
تیک تاک همراه اول بنیاد ملی نخبگان فیلترینگ ناسا وزیر ارتباطات تبلیغات اپل نخبگان
مالاریا سلامت روان کاهش وزن استرس داروخانه پیری دوش گرفتن