جمعه, ۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 26 April, 2024
مجله ویستا

پنیر همیشه تازه


پنیر همیشه تازه
پنیر یكی از پرطرفدارترین خوراكی‌های مفید در سراسر جهان است. این ماده لبنی یكی از منابع غنی كلسیم به شمار می‌رود. اگر شما هم پنیر دوست دارید، بد نیست با نحوه نگهداری از آن هم آشنا شوید؛ نگهداری خوب از پنیر باعث می‌شود همیشه طعم آن برایتان تازه و دلپذیر باشد.
▪ پنیر را در ظرف شیشه‌ای دهان گشادی قرار دهید و روی آن آب نمك جوشیده و سرد شده بریزید.
▪ قسمت‌های بریده شده آن را كمی روغن یا كره بمالید و برای جلوگیری از خشك شدن پنیر، روی آن را دستمالی را كه با سركه مرطوب كرده‌اید بپوشانید.
▪ پنیری را كه كپك زده است دور نریزید. كافیست آن را در یك ظرف دردار قرار دهید و چند حبه قند در كنارش بگذارید، به این ترتیب كپك‌ها به سراغ قند رفته و از پنیر جدا می‌شوند!
▪ پنیر را در ماست یا آب ماست نگه‌دارید تا دیرتر فاسد ‌شود. بسیاری از كدبانوها اعتقاد دارند كه پنیری كه در ماست یا دوغ نگهداری می‌شود، طعم بسیار لذیذ و خوشمزه‌ای پیدا می‌كند.
▪ اگر پنیر سفت است و می‌خواهید نرم‌تر شود، مدتی آن را درون آب جوشیده بدون نمك بیندازید.
▪ اگر پنیر نرم است و می‌خواهید سفت‌تر شود، بر روی آن آب نمك جوشیده و سرد شده بریزید.
منبع : روزنامه تهران امروز


همچنین مشاهده کنید