شنبه, ۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 27 April, 2024
مجله ویستا

آبگوشت متفاوت


آبگوشت متفاوت
همیشه از قدیم‌ها آبگوشت را با مواد معینی و به یک شکل خاص پخت می‌کردند، اما امروز در ستون
آشپز بانو شما با روش پخت متفاوت آبگوشت آشنا می‌شوید.
این آبگوشت با موادی متفاوت پخته می‌شود. بپزید و از خوردن آن لذت ببرید.
● مواد لازم:
▪ گوشت بره،
▪ کشک،
▪ نخود و لوبیا،
▪ پیاز،
▪نعناع داغ،
▪ بادمجان یا گندم یا چغندر، ادویه آبگوشت،
نمک.
● طرز تهیه:
ابتدا پیاز را با گوشت و نخود و لوبیا کاملا پخته و سپس گندم یا چغندر یا بادمجان را در آن بریزید تا خوب بپزد. سپس ادویه و نمک را اضافه کرده و بعد کشک را به آن اضافه کرده تا کمی با مواد بپزد و بعد از پختن هنگام کشیدن نعناع داغ را به آبگوشت اضافه کنید.
منبع : روزنامه تهران امروز


همچنین مشاهده کنید