یکشنبه, ۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 28 April, 2024
مجله ویستا

آش جو


آش جو
● مواد لازم :
▪ گوشت ماهیچه سردست: نیم کیلو
▪ جوی پوست گرفته: دو و یک دوم فنجان
▪ پیاز متوسط :۴عدد
▪ تره- اسفناج- جعفری و گشنیز خرد شده :نیم کیلو
▪ کشک سائیده غلیظ :۳ فنجان
▪ سیر داغ و نعناع داغ :به مقدار دلخواه
▪ نمک و فلفل :به مقدار دلخواه
● طرز تهیه :
جو را قبلاً شسته و خیس کنید. سپس با گوشت و پیاز درسته با شعله ملایم بپزید. پیاز را از صافی سیمی رد کرده و با سبزی خرد
کرده، به آش اضافه کنید. سپس کشک را به آش اضافه کرده وبگذارید کشک در آش کاملاً جوشیده و جا بیفتد. آش را در ظرف کشیده و روی آن را با کمی کشک سائیده، سیر داغ و نعناع داغ تزئین کنید
● نکات لازم برای تهیه انواع آش:
۱) اولین نکته قابل ذکر، خوب جا افتادن آش می باشد و حبوبات آش هم باید کاملاً پخته باشد.
۲) برای خوب پخته شدن و خوش رنگ بودن آش، حبوبات را یک روز قبل از پختن خیس کنید.
۳) سبزیهای دیرپز را ۱۵ دقیقه قبل از سبزیهای زودپز به آش اضافه کنید.
۴) سعی کنید پس از اضافه کردن برنج، آش را مرتب هم بزنید تا آش ته نگیرد و شعله کاملاً ملایم باشد.
۵) سبزی آش را بعد از پخته شدن برنج اضافه کنید.
● چند نکته لازم برای تهیه آب مرغ یا آب گوشت :
۱) برای تهیه آب مرغ بهتر است از پیاز، ساقه کرفس ، کمی نمک و فلفل استفاده کنیم. از آب مرغ برای تهیه
انواع سوپ ها و سس ها می توانیم استفاده کنیم.
۲) برای اغلب سوپ ها و سسس ها و بعضی از غذاها نیاز به آب گوشت داریم و معمولاً گوشتی که تهیه
می کنیم مقداری خرده ریز دارد و ما می توانیم با اضافه کردن قلم و به خصوص قلم ماهیچه گوساله و اضافه
کردن پیاز، ساقه کرفس، برگ بو، یا برگ رزماری و چند حبه سیر و چند لیوان آب سرد آب گوشت مناسبی
تهیه کنیم.
منبع : زنده رود


همچنین مشاهده کنید