شنبه, ۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 27 April, 2024
مجله ویستا
برنج خوشمزهتر!
● چند نکته در مورد پخت برنج
۱) برای اینکه برنج شما سفید شود میتوانید چند قاشق ماست، داخل ظرف برنج درحال جوشیدن بریزید.
۲) اگر برنج شما بیش از حد معمول جوش خورده بود، میتوانید ۳-۲ قاشق غذاخوری آبلیمو به آن اضافه کنید تا برنج شما خراب نشود.
● برای از بین بردن بوی سوختگی برنج
۱) یک تکه نان روی برنج قرار دهید و موقع کشیدن، نان را بردارید.
۲) یک عدد پیاز را پوست کنده و در داخل برنج فرو کنید پیاز بوی سوختگی را به خود میگیرد.
● برای خوشمزهترشدن شوید پلو
برای اینکه شوید پلوی شما خوشمزهتر شود میتوانید از ادویه مخصوص پلو که سبزرنگ است و (در عطاریها موجود میباشد) استفاده کنید بعد از آبکشکردن برنج کمی ادویه لابهلای برنج بپاشید.
● برای خوشمزهترشدن شیربرنج
اگر میخواهید شیربرنج شما خوشمزهتر شود، برنج را با شیر خیس کنید. این کار باعث میشود که شیربرنج شما خوشمزهتر شود.
● اگر برنج شما بینمک شد
اگر بر اثر فراموشی برنجتان بینمک شد اصلاً نگران نباشید، موقع کشیدن برنج مقدار مورد نیاز نمک را با مقدار بسیار کمی آب و روغن مخلوط کنید و روی برنج بریزید. با این کار بینمکی برنج شما رفع میشود هرگز نمک را مستقیم در روغن نریزید زیرا نمک در روغن حل نمیشود.
● اگر برنج شما شور شد
اگر قبل از آبکشکردن برنج متوجه شدید که برنج شما شور شده است موقع آبکشکردن برنج آب بیشتر روی برنج داخل آبکش بریزید اما اگر بعد از آبکشکردن برنج متوجه شوری آن شدید دیگر چارهای برای برطرفکردن شوری آن ندارید. مگر اینکه خورش را بینمک درست کنید.
● آب برنج برای بچهها
وقتی میخواهید برنج را آبکش کنید یک لیوان از آب آن را بردارید و با یکی دو قاشق ماست مخلوط کنید. این آب برنج درصورتی که شور نباشد برای بچهها خیلی مفید است.
● از بین بردن بوی نامطبوع برنج
اگر بههردلیلی برنج خشک شما بو گرفت برنج را روی یک سطح پهن کنید البته باید حتماً در سایه باشد تا بوی نامطبوع برنج از بین برود زیرا اگر برنج را جلوی نورآفتاب قرار دهید باعث خردشدن برنج میشود و برنج حالت خود را از دست میدهد و وقتی آن را داخل آبجوش میریزید از هم پاشیده میشود.
● پخت برنج برای خانمهای کارمند
خانمهایی هستند که بیرون از خانه کار میکنند و وقتی ظهر به خانه میآیند، فرصت پختن برنج را ندارند و یا اینکه دوست ندارند از شب قبل برنج آماده کنند. اینگونه افراد از این روش میتوانند کمک بگیرند: صبح یا شب قبل برنج را آبکش کنند البته کمی آن را خشک بردارند، سپس تهدیگ برنج را آماده کرده و برنج را داخل قابلمه بریزند و قابلمه را داخل یخچال قرار دهند، ظهر برنج را کمی آب و روغن دهند و آن را دم کنند تا سالاد را آماده کنند برنج هم دم کشیده است.
منبع : روزنامه تهران امروز
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
حجاب چین گشت ارشاد ایران رئیس جمهور پاکستان رئیسی مجلس شورای اسلامی توماج صالحی کارگران رهبر انقلاب سریلانکا
کنکور سیل سلامت تهران قم سردار رادان سازمان سنجش فضای مجازی اصفهان شهرداری تهران پلیس زنان
خودرو بانک مرکزی دلار قیمت خودرو آفریقا قیمت دلار قیمت طلا بازار خودرو ارز سایپا ایران خودرو مسکن
پایتخت خانواده تلویزیون موسیقی ترانه علیدوستی فیلم سریال سینمای ایران مهران مدیری کتاب
کنکور ۱۴۰۳ عبدالرسول پورعباس
رژیم صهیونیستی اسرائیل فلسطین غزه آمریکا جنگ غزه روسیه حماس طالبان اوکراین ایالات متحده آمریکا ترکیه
پرسپولیس فوتبال آلومینیوم اراک جام حذفی استقلال فوتسال بازی بارسلونا تیم ملی فوتسال ایران باشگاه پرسپولیس باشگاه استقلال تراکتور
هوش مصنوعی سامسونگ گوگل همراه اول ناسا الماس تسلا فیلترینگ نخبگان
دندانپزشکی مالاریا آلزایمر کاهش وزن سلامت روان زوال عقل داروخانه