پنجشنبه, ۲۰ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 9 May, 2024
مجله ویستا
چند نکته درباره مرغ و تخم مرغ
از آن جا كه گوشت مرغ بسیار آسیب پذیر است محل خوبی برای رشد باكتری هاست و نگهداری درست از آن برای حفظ سلامتی خانواده شما اهمیت فراوانی دارد. بنابراین برای شروع مرغ تازه را خوب بشویید و سپس چنان چه قصد دارید آن را همان روز و یا حداكثر روز بعد بپزید، بلافاصله در یخچال قرار دهید. گوشت مرغ خام نباید بیش از دو روز در یخچال نگهداری شود، اگر قصد دارید آن را بیشتر نگاه دارید مرغ را در فریزر قرار دهید. برای ذوب كردن یخ مرغ قبل از پخت نیز هرگز آن را در دمای معمولی نگذارید بلكه از شب قبل در یخچال قرار دهید تا به تدریج آب شود. در صورتی كه در منزل مایكروفر دارید. بهترین راه ذوب یخ مرغ استفاده از درجه ذوب یخ مایكروفر است.
▪ برای پختن مرغ به روش آبپز مقدار كمی آب استفاده كنید و مرغ را بر روی حرارت ملایم بپزید، به این ترتیب مرغ شما لذیذتر می شود.
▪ برای معطر كردن مرغ هنگام پخت می توانید از چند برگ سبزی معطر مانند ترخان، نعنا یا برگ بو و رزماری استفاده كنید. همچنین سبزیجاتی مانند سیر، پیاز، فلفل دلمه ای و كرفس برای معطر كردن مرغ و خوش طعم كردن آب حاصل از پخت آن مناسب هستند، اما اگر هیچ یك از این سبزیجات را در اختیار ندارید چند عدد هویج و یك قاشق مرباخوری ادویه كاری به آن بیفزایید.
▪ روش دیگر پخت مرغ بدین صورت است كه اول مقداری پیاز و كرفس و هویج را خرد كرده و داخل ظرف ریخته بعد مرغ را بدون آب داخل قابلمه گذاشته و كمی نمك، فلفل و زردچوبه به آن بیفزایید و بدون آب با حرارت ملایم و با درب بسته بگذارید مدت ۲۰ دقیقه با آب موجود در خود مرغ بخارپز شود سپس ۵۰ گرم كره به آن اضافه كرده (در صورت تمایل از رب نیز می توانید استفاده كنید) و تفت دهید سپس یك لیوان آب به آن افزوده و می گذاریم خوب جا بیفتد.
▪ برای سوخاری كردن مرغ ابتدا آن را با یك عدد پیاز و مقدار كمی آب بر روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار دهید تا نیم پز شود. سپس قطعات مرغ را در یك صافی خالی كنید تا آب اضافی آن ها گرفته شود. سپس زرده تخم مرغ را روی قطعات مرغ مالیده و آن را داخل پودر سوخاری بغلتانید حال می توانید آن ها را در روغن سرخ كنید.
▪ برای تخت كردن گوشت سینه یا ران مرغ برای پخت غذاهایی مانند شنیسل آن را پس از جدا كردن از استخوان در میان دو لایه كیسه فریزری قرار داده و با وردنه به آن ضربه بزنید. سپس با غلتاندن وردنه بر روی گوشت مرغ آن را باز كنید. كیسه فریزر مانع از متلاشی شدن گوشت لطیف مرغ می شود.
▪ برای خوشرنگ شدن مرغ سرخ كرده مقدار كمی زعفران به روغن مصرفی بیفزایید.
▪ تخم مرغ ها را در یخچال و درون بسته بندی درپوش دار یا ظروف دربسته نگهداری كنید، چون تخم مرغ به را حتی بوی مواد مختلف موجود در یخچال را از منافذ پوست خود جذب می كند.همچنین بهترین روش برای پیشگیری از ابتلا به بیماری های مشترك انسان و دام، آبپز كردن تخم مرغ هاست.
▪ برای آبپز كردن تخم مرغ هایی كه پوستشان ترك خورده قبل از انداختن تخم مرغ در آب آن را در یك كیسه فریزر قرار داده و در كیسه را گره بزنید. به این ترتیب از خروج مواد داخل تخم مرغ از ترك پوسته پیشگیری می كنید. روش دیگر استفاده از كاغذ آلومینیوم است. تخم مرغ را لای كاغذ آلومینیوم قرار دهید و سپس در آب بیندازید.
▪ برای تشخیص تازگی تخم مرغ به پوست آن توجه كنید. پوست تخم مرغ تازه زبر است اما پوست تخم مرغ كهنه صاف و صیقلی است.
▪ برای تشخیص تخم مرغ خام از پخته آن را بچرخانید، چنان چه به سرعت دور خود بچرخد پخته است.
سیما پارسا
منبع : روزنامه جوان
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران رهبر انقلاب انتخابات دولت سیزدهم مجلس شورای اسلامی روز دختر رافائل گروسی رئیس جمهور سید ابراهیم رئیسی حجاب مجلس انتخابات مجلس
قتل تهران پلیس هواشناسی شهرداری تهران وزارت بهداشت بارش باران آموزش و پرورش سیل فضای مجازی سلامت قوه قضاییه
گاز دولت مالیات خودرو قیمت دلار قیمت خودرو قیمت طلا مسکن حقوق بازنشستگان ایران خودرو بازار خودرو بانک مرکزی
نمایشگاه کتاب تهران نمایشگاه کتاب تلویزیون کتاب محمدمهدی اسماعیلی سینمای ایران سریال دفاع مقدس سینما تئاتر موسیقی رسانه ملی
دانشجویان دانش بنیان اینوتکس
رژیم صهیونیستی غزه اسرائیل فلسطین جنگ غزه آمریکا رفح روسیه حماس حمله به رفح نوار غزه ترکیه
فوتبال رئال مادرید استقلال پرسپولیس لیگ قهرمانان اروپا بایرن مونیخ لیگ برتر بازی ذوب آهن لیگ برتر ایران نساجی لیگ برتر فوتبال ایران
اینترنت تبلیغات اپل عیسی زارع پور سامسونگ ناسا گوگل آب مایکروسافت نوآوری
هندوانه آسم سنگ کلیه بیماران خاص کمردرد ناباروری بیمه سبزیجات اعتماد به نفس