جمعه, ۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 26 April, 2024
مجله ویستا

سس رایگوت


ـ مواد لازم:
آرد سفید: ۱۰۰ گرم
کره: ۱ قاشق سوپخوری
آب گوشت: ۲ فنجان
آب: ۱ قاشق سوپخوری
سرکه: ۲ قاشق سوپخوری
سس گوجه فرنگی: ۱ قاشق سوپخوری
ترخون: قدری
جعفری ساطوری شده: قدری
ـ طرز تهیه:
آرد را در نصف قاشق سوپخوری کره سرخ کنید ولی نه به اندازه‌ای که رنگ بیاندازد. آبگوشت مخلوط آن بکنید و بگذارید بجوشد. در ظرف دیگر موسیر و سرکه را در دو قاشق آب، کمی بجوشانید و سپس آن را داخل سس نمائید. پس از اینکه سس را از روی آتش برداشتید، جعفری و ترخون ریز کرده و بقیه کره را در آن بریزید.


همچنین مشاهده کنید