جمعه, ۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 26 April, 2024
مجله ویستا

سس هلندی


ـ مواد لازم:
کره: ۱۵۰ گرم
شیر هموژنیزه: ۵ قاشق سوپخوری
آب لیموترش: ۰.۵ فنجان
زرده تخم مرغ: ۲ عدد
نشاسته: ۱ قاشق سوپخوری
ـ طرز تهیه:
زرده‌های تخم مرغ، نیم سیر کره، نشاسته و شیر را با هم مخلوط کنید. و آن را در کماجدان ریخته روی آتش ملایم بگذارید و هم بزنید تا سفت شود. همین که سس سفت گردید، کماجدان را از روی آتش بردارید و کمی کره به آن افزوده هم بزنید و مجدداً هرچه کره باقی مانده با آن مخلوط نموده و کمی شیر و آبلیمو ترش و فلفل در آن ریخته به مصرف برسانید.


همچنین مشاهده کنید