یکشنبه, ۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 28 April, 2024
مجله ویستا
بفرما آجیل
با وجود همه رژیمهای سخت و سفت که روی آن خط قرمز میکشند، با وجود گرانی وحشتناکاش و با وجود انواع خوردنیهای تازه برای پذیرایی از مهمانان در ایام نوروز، آجیل همچنان جزء محبوب پذیرایی نوروز است و هیچکس نمیتواند از آن صرفنظر کند، به همین دلیل بهتر است برخی نکات را دربارهاش بدانید.
● آجیل رنگینکمانی
حتی از کنار آجیلهای رنگ شده هم رد نشوید تا چه رسد به خریدشان! رنگ هایی که برای رنگ کردن تخمه، بادام و غیره استفاده میشود، معمولا غیرمجاز هستند و گاهی حساسیتهای شدیدی را در مصرفکننده ایجاد میکند. ممکن است بخواهید بدانید چطور باید آجیلهای رنگ شده را تشخیص داد؟ چنانچه در هنگام مصرف تخمه، پسته و بادام، دستها و لبها رنگین شد، این نشانه مصرف رنگهای شیمیایی در تهیه آنهاست که باید از مصرف این گونه تنقلات پرهیز کرد.
● یاد بنر به خیر
شما کارتون بنر را به یاد دارید؟ همان سنجاب کوچک که همدوره خیلی از ما بود. دوستش داشتید؟ اما این دلیل نمیشود آجیلها را انبار کنید، چون نگهداری طولانی آجیل، تغییرات شیمیایی را در پی داشته و باعث ایجاد بوی کهنگی با طعم نامطلوب میشود. بنابراین از مصرف آجیل کهنه جدا خودداری کنید.
● جاسازی آجیل در حمام
ولی اگر خیلی اصرار دارید آجیلها را از دست کسی یا کسانی پنهان کنید، حداقل آنها را در مکانهای مرطوب نگه ندارید، چون باعث کپکزدگی و قارچزدگیشان میشود که هم شکل ظاهری، بو و طعم نامطبوعی را در آنها ایجاد میکند و هم در اثر ترشح بعضی از سموم، باعث مسمومیتهای شدید میشود.
● گردو یا زهر هلاهل؟
مغز گردو هم نسبت به آفات انباری و کپکها بسیار حساس است و در اثر نگهداری در شرایط نامناسب بسرعت به این گونه عوامل آلوده میشود. روغن فراوان موجود در مغز گردو، در اثر کهنگی، تغییر حالت داده و طعم نامطبوع و گاهی هم طعم صابون پیدا میکند و مصرف آن عوارض مختلفی را به بار میآورد.
شما باید از مصرف مغز گردوهای سیاه شده براثر قارچ و کپک هم خودداری کنید. این جور گردوها گاهی حاوی سموم خطرناکی مانند مایکوتوکسینها هستند.
آفلاتوکسین هم یکی از سموم مترشحه از نوعی کپک است که هنگام برداشت یا فرآوری یا حملونقل نامناسب، در پسته یا فندق یا پسته شامی به وجود میآید و باید تولیدکنندگان و مصرفکنندگان به آن توجه داشته باشند.
● سلام، کرم کوچولو
شما میگویید این یکی را همه میدانند! ما میگوییم این یکی را همه میدانند! اما با وجود این همه دانستن، باز هم در مهمانیهای نوروزی خیلیها آجیلی جلویتان میگذارند که روی پستهها، فندقها و پسته شامیهایش، سوراخهای ریز است، فراموش نکنید این جور تنقلات نباید خورده شوند حتی اگر بعد از باز کردنشان حشرهای در آنها نبینید.
● نامردی؟!
بعضی وقتها ممکن است در مراکز عرضه آجیل، محصولاتی را که کهنه یا آفتزده هستند، مجددا بو داده یا مخلوط کنند؛ پس در هنگام خریداری به این موضوع توجه کنید و یادتان نرود هرگز انواع پسته، مغز گردو و... را از دورهگردها نخرید چون عمدتا از محصولات آلوده تهیه یا مخلوط شدهاند.
منبع : روزنامه جام جم
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
حجاب دولت سیزدهم دولت مجلس شورای اسلامی مجلس جمهوری اسلامی ایران رئیس جمهور گشت ارشاد رئیسی امام خمینی سیدابراهیم رئیسی جنگ
تهران وزارت بهداشت آتش سوزی قتل شهرداری تهران پلیس سیل کنکور فضای مجازی زنان پایتخت سازمان سنجش
خودرو بازار خودرو هوش مصنوعی قیمت دلار قیمت خودرو قیمت طلا بانک مرکزی سایپا مسکن ارز تورم ایران خودرو
سریال تلویزیون مهران مدیری سینمای ایران سینما کیومرث پوراحمد موسیقی سریال پایتخت فیلم ترانه علیدوستی قرآن کریم کتاب
اینترنت کنکور ۱۴۰۳
غزه اسرائیل فلسطین آمریکا جنگ غزه روسیه چین حماس اوکراین ترکیه ایالات متحده آمریکا یمن
فوتبال پرسپولیس استقلال بازی جام حذفی فوتسال آلومینیوم اراک تیم ملی فوتسال ایران سپاهان تراکتور باشگاه پرسپولیس لیورپول
تبلیغات ناسا اپل سامسونگ فناوری نخبگان بنیاد ملی نخبگان آیفون ربات
کاهش وزن روانشناسی بارداری مالاریا آلزایمر زوال عقل