یکشنبه, ۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 28 April, 2024
مجله ویستا


انواع سرکه و کاربردهای آن


نویسنده : رضوی‌زاده - مرضیه
ویراستار : رضایی‌اول - ابرهیم
محل نشر : مشهد
تاریخ نشر : ۱۳۸۱/۱۱/۰۱
رده دیویی : ۶۶۴.۵۵
قطع : رقعی
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۶۰
نوع اثر : تالیف
زبان کتاب : فارسی
شماره کنگره : TP۴۲۹/ر۶ف‌لا۸
نوبت چاپ : ۱
تیراژ : ۲۰۰۰
شابک : ۹۶۴-۳۳۳-۶۸۴-۰

در کتاب حاضر خواص و کاربردهای سرکه چه از لحاظ سلامتی و چه موارد دیگر مورد مطالعه و تحقیق قرار گرفته است .در این کتاب سعی شده که ابتدا تعریف علمی جامع و تاریخچه مختصری از این محصول غذایی ارائه شود سپس ضمن توجه به سرکه از دیدگاه روایتها و احادیث کاربرد آن هم در آشپزی و هم در زمینه‌های پزشکی, بهداشت فردی و عمومی, لک بری و مصارف عمومی مورد بررسی قرار گیرد .همچنین در انتهای کتاب به روش تهیه سرکه در خانه و نکاتی چند در این خصوص پرداخته شده‌است .


همچنین مشاهده کنید