یکشنبه, ۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 28 April, 2024
مجله ویستا
قارچهای خوراکی جایگزین مناسبی برای گوشت قرمز هستند
در حالیكه استفاده از قارچهای خوراكی به عنوان منابع پروتیینی با كیفیت بالا و جایگزین مناسب گوشتهای قرمز جهت بهبود تغذیه و پیشگیری از خیلی بیماریهای رایج ناشی از مصرف گوشتهای قرمز توسط كارشناسان غذایی توصیه میشود ولی متاسفانه مصرف قارچ خوراكی در فرهنگ غذایی ایرانیان جایگاهی ندارد.
سالانه در سطح دنیا به دلیل تقاضای مصرف توسط مردم، بالغ بر ۵/۴ میلیون تن قارچ خوراكی تولید میشود ولی در كشور ما به دلیل نبود فرهنگ مصرف قارچ خوراكی و پایین بودن تقاضا، تنها ۱۰ هزار تن قارچ خوراكی تولید میشود و این تولیدكنندگان نیز برای فروش محصولات خود مشكلات فراوانی دارند. قارچهای خوراكی از نظر انرژی دارای مقدار كالری كمی هستند و لذا به عنوان یك غذای رژیمی برای افرادی كه از چاقی رنج میبرند و نیاز به كاهش وزن دارند توصیه میشود.
منبع : ایران مانیا
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
ایران مجلس مجلس شورای اسلامی حجاب دولت سیزدهم دولت جمهوری اسلامی ایران پاکستان جنگ رئیسی گشت ارشاد امام خمینی
هواشناسی تهران تصادف پلیس شهرداری تهران قتل سیل وزارت بهداشت فضای مجازی کنکور سلامت سازمان هواشناسی
قیمت دلار قیمت خودرو مالیات خودرو بانک مرکزی دلار بازار خودرو قیمت طلا سایپا ارز مسکن ایران خودرو
زنان وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی محمد خزاعی سریال سینمای ایران تلویزیون سریال پایتخت موسیقی سینما فیلم ترانه علیدوستی قرآن کریم
کنکور ۱۴۰۳ خورشید
اسرائیل رژیم صهیونیستی فلسطین غزه آمریکا جنگ غزه روسیه چین اوکراین حماس عربستان ترکیه
فوتبال پرسپولیس استقلال فوتسال بازی باشگاه پرسپولیس جام حذفی آلومینیوم اراک تراکتور تیم ملی فوتسال ایران سپاهان بارسلونا
هوش مصنوعی تبلیغات فناوری گوگل سامسونگ اپل ناسا بنیاد ملی نخبگان آیفون
دندانپزشکی خواب بارداری کاهش وزن مالاریا