جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
مجله ویستا

لقمه های مثلثی


لقمه های مثلثی
● مواد لازم برای شش تاهشت نفر
▪ شانزده عدد نان تست
▪ نصف فنجان کره
▪ هشت ورق کالباس
▪ چهار قاشق مرباخوری سس خردل
▪ پنج ورقه پنیر پیتزا
▪ سه تا چهار قاشق مرباخوری سس مایونز
▪ هشت ورقه نازک سینه مرغ پخته شده
▪ چهار تا پنج عدد تخم مرغ
▪ یک چهارم فنجان شیر
▪ کمی روغن
▪ نمک و فلفل
● طرز تهیه
هشت ورقه از نان ها را درون یک سینی بزرگ بچینید و روی آنها را کمی کره بمالید سپس ورقه های کالباس را روی آن قرار داده کمی سس خردل روی آن بمالید. ورقه های پنیر پیتزا را روی کالباس گذاشته و سینه پخته شده و ورقه ای مرغ را روی آن قرار دهید. کمی سس مایونز روی ورقه های مرغ مالیده و ورقه نان تست دیگری را روی آن قرار دهید.
در ظرف مناسبی تخم مرغ ها را با شیر بخوبی مخلوط کنید. ساندویچ ها را درون مخلوط قرار داده و سپس برای سه تا چهار دقیقه به آرامی آن را سرخ کنید. با یک چاقوی تیز ساندویچ ها را از وسط به گونه ای برش دهید که دو لقمه مثلث شکل داشته باشید.

مریم سعادتی
منبع : روزنامه ایران