سه شنبه, ۱۱ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 30 April, 2024
مجله ویستا

مسقطی


مسقطی
«مسقطی»، شیرینی نرم و خوش طعم و بویی است که طرفداران زیادی دارد و بعضا به عنوان دسر نیز از آن استفاده می کنند. در تهیه مسقطی، انتخاب نشاسته عالی بسیار تعیین کننده است. همچنین این شیرینی خوشمزه را می توان بصورت کم شیرینی یا با شکر مصنوعی هم تهیه کرد.
● مواد لازم برای تهیه مسقطی:
▪ ۱۵۰ گرم نشاسته گل سفید و تازه
▪ ۳۰۰ گرم شکر
▪ ۱۰۰ گرم کره یا روغن جامد اعلا
▪ ۱/۲ پیمانه گلاب
▪ ۳ پیمانه آب
▪ ۱/۲ قاشق هل کوبیده
▪ ۱/۲ پیمانه بادام بوداده خرد شده
▪ پودر پسته یا بادام برای تزئین.
● روش تهیه:
ابتدا در یک قابلمه مناسب نشاسته را در یک پیمانه آب سرد حل کنید و سپس باقی آب را افزوده، خوب بهم بزنید. محلول نشاسته را روی شعله متوسط قرار داده و با قاشق چوبی یا تفلون بی وقفه بهم بزنید تا گلوله نشده، به ته ظرف نچسبد. سپس در این بین شعله را کم کرده، شکر و هل را اضافه کنید، کره یا روغن را نیز داخل مایه ریخته و بهم بزنید تا نشاسته بپزد و غلیظ شود. در صورت تمایل خرده بادام بوداده را نیز به مخلوط اضافه کنید و در آخر گلاب را بریزید. به این ترتیب بوی گلاب از بین نمی رود. توجه کنید که این مخلوط بیش از حد غلیظ نشود چون پس از خنک شدن بیش از حد خشک خواهد شد. تا حدی که خط قاشق روی آن باقی بماند و بوی خامی نشاسته از بین برود، کافی است. می توانید مسقطی را در کاسه های کوچک یک نفره ریخته و با پودر پسته تزئین کنید یا تمام آن را در سینی یا ظرف مستطیلی مناسبی ریخته، پس از خنک شدن به شکل لوزی بریده، با پودر یا خلال پسته تزئین کنید. در صورت تمایل با افزودن مقداری زعفران حل شده در یک قاشق سوپخوری آب جوش به این ترکیب، مسقطی زعفرانی خواهید داشت.
منبع : روزنامه ابتکار


همچنین مشاهده کنید