شنبه, ۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 27 April, 2024
مجله ویستا
جانشین های گوشت
گروه گوشت و جانشین های آن شامل گوشت گاو، مرغ، ماهی، پنیر و تخم مرغ می باشد.گوشت و جانشین های آن در ساخت عضلات و بافت های بدن موثر است و منبع انرژی، ویتامین و مواد معدنی نیز می باشند.بهترین روش استفاده از گوشت و جانشین های آن به این صورت است: قسمت هایی از گوشت را باید انتخاب کرد که مقدار کمی چربی داشته باشد و ضمن این که چربی های اضافه را باید از گوشت جدا کرد.باید توجه داشت که پوست مرغ یا ماکیان قبل از پخت جدا و فرآورده های گوشتی کمتر به صورت سرخ شده استفاده شود.یک سهم از گروه گوشت چه میزان است:۲ تا ۳ تکه پخته شده گوشت مرغ یا ماهی معادل است با یک عدد تخم مرغ، ۲ قاشق کره بادام زمینی و ۱۲۰ گرم سویا.
منبع : روزنامه خراسان
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
ایران دولت مجلس حجاب گشت ارشاد رئیس جمهور رئیسی دولت سیزدهم پاکستان کارگران رهبر انقلاب مجلس شورای اسلامی
سیل هواشناسی قتل کنکور تهران قم سازمان سنجش شهرداری تهران آتش سوزی پلیس زنان اصفهان
قیمت دلار خودرو مسکن قیمت خودرو دلار سایپا بازار خودرو قیمت طلا ارز ایران خودرو بانک مرکزی تورم
کیومرث پوراحمد پایتخت کتاب تلویزیون سینمای ایران سعید آقاخانی سریال ترانه علیدوستی فیلم موسیقی مهران مدیری سینما
کنکور ۱۴۰۳ عبدالرسول پورعباس
اسرائیل رژیم صهیونیستی آمریکا فلسطین غزه جنگ غزه روسیه چین حماس اوکراین ترکیه ایالات متحده آمریکا
فوتبال پرسپولیس جام حذفی آلومینیوم اراک استقلال فوتسال بازی تراکتور بارسلونا باشگاه پرسپولیس تیم ملی فوتسال ایران باشگاه استقلال
هوش مصنوعی گوگل سامسونگ همراه اول فناوری ربات ناسا فیلترینگ ماه
سازمان غذا و دارو مالاریا کاهش وزن آلزایمر زوال عقل