جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
مجله ویستا


تغذیه اساسی


تاریخ نشر : ۸۴۰۲۲۷
تیراژ : ۱۲۰۰
تعداد صفحه : ۳۴۴
نوبت چاپ : ۱
شابک : ۹۶۴-۸۶۲۴-۲۴-۰
رده دیویی : ۶۱۵.۸۵۴
نوع اثر : ترجمه
زبان کتاب : فارسی
قطع : وزیری
جلد : شومیز
محل نشر : تهران
نویسنده : محبوب - سلطانعلی
مترجم : حیدری - فاطمه
نویسنده : ویلیامز - سورادول
مترجم : محمدشاهی - مجید

کتاب حاضر دربردارنده‌ی اصول اساسی علوم تغذیه و کاربرد آن در مراقبت‌های بهداشتی در سلامت و بیماری است. این کتاب نه فصل دارد و در انتهای هر فصل پرسش‌های چهارگزینه‌ای و تشریحی برای ارزیابی و سنجش اطلاعات خوانندگان گنجانده شده است. کتاب هم چنین دارای واژه‌نامه‌ی اصطلاحات علم تغذیه است.