یکشنبه, ۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 28 April, 2024
مجله ویستا
کاکائو از بروز حملات قلبی پیشگیری می کند
طی مطالعاتی، تأثیر كاكائو در پیشگیری از حملات قلبی بررسی شد. محققین به این نتیجه رسیدند كه خوردن كاكائو با كاهش خطر بیماری های قلبی- عروقی مرتبط است.تمامی گیاهان ، رنگدانه هایی دارند كه می توانند از بروز بیماریها جلوگیری كنند. مثلاً ماده سولفورافان( Sulforophane) موجود در كلم براكلی، از وقوع سرطان پیشگیری می كند و همچنین ماده آلیكین( allicin) در سیر و رنگدانه كپسایسین(capsaicin) درانواع فلفل از حملات قلبی جلوگیری می كنند. گیاه كاكائو نیز، مانند سایرغذاهای گیاهی، املاح و مواد آنتی اكسیدان خاص خود
را دارد كه باعث كاهش ابتلاء به بیماریهایی مثل بیماری قلبی می شود.آنتی اكسیدان قوی موجود در دانه ی كاكائو، فلاوونوئید می باشد. مواد آنتی اكسیدانی شامل ویتامین C، ویتامین E، بتاكاروتن و... هستند كه می توانند مانع وقوع بیماری مثل سرطان وبیماریهای قلبی و عروقی شوند.یك تحقیق نشان داد كه ۲ ساعت بعد ازخوردن كاكائو سطح فلاوونوئیدهای خون افزایش می یابد. تحقیق دیگری بیان كرد كه ۶ ساعت بعد ازخوردن كاكائو، همان اثرات آسپرین در جلوگیری از لخته شدن خون درفرد به وجود می آید. (گاهی آسپرین در بیماریهای قلبی، برای جلوگیری از لخته شدن خون توسط پزشك تجویز می شود)هرگاه در بدن، LDL- كلسترول مضر (یكنوع چربی خون مضر) به LDL اكسیده ، تبدیل شود می تواند در سرخرگ ایجاد پلاكت و گرفتگی كند. این مطالعات نشان داد كه فلاوونوئید موجود در دانه ی كاكائو، از تبدیل LDL كلسترول مضر به LDL اكسیده ممانعت و در نتیجه مانع گرفتگی رگ ها می شود. همچنین یك سوم چربی كاكائو را، اسید چرب اولئیك تشكیل می دهد كه یك اسید چرب غیر اشباع است و در روغن زیتون نیز وجود دارد و برای بیماری قلبی- عروقی مفید می باشد. فلاوونوئیدها غیر از كاكائو، در انواع توت، انواع فلفل، هویج، گوجه فرنگی و بسیاری از مواد غذایی دیگر یافت می شوند. كاكائوی خالص و تصفیه نشده، تلخ مزه است كه تولید كنندگان برای تهیه شكلات كاكائویی و بهتر شدن طعم تلخ كاكائو، مقدار زیادی شكر و روغن به آن اضافه می كنند در نتیجه با خوردن شكلات كاكائویی مقدار زیادی انرژی اضافی دریافت می كنید كه برای بدن نیاز نیست و ممكن است شما را برای ابتلاء به بیماریهای
قلبی مستعد كند. همچنین شكر و روغن خواص آنتی اكسیدانی كاكائوی خالص را از بین می برد. بنابراین می توان گفت شكلات
تهیه شده از كاكائو به دلیل انجام عمل فرآیند در كارخانه، خواص مفید دانه كاكائوی خالص را ندارد ولی كاكائوی خالص وتصفیه نشده اثر آنتی اكسیدانی قوی در پیشگیری از بیماریهای قلبی دارد.
منبع : تبیان
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
مجلس شورای اسلامی مجلس شورای نگهبان ایران دولت حجاب دولت سیزدهم جمهوری اسلامی ایران گشت ارشاد افغانستان رئیسی رئیس جمهور
تهران هواشناسی شورای شهر شورای شهر تهران شهرداری تهران پلیس قتل سیل وزارت بهداشت کنکور سازمان هواشناسی آتش سوزی
قیمت دلار مالیات خودرو دلار قیمت خودرو بانک مرکزی بازار خودرو قیمت طلا مسکن ایران خودرو تورم سایپا
زنان تئاتر تلویزیون سریال محمدرضا گلزار ازدواج سینمای ایران قرآن کریم سینما فیلم موسیقی سریال پایتخت
سازمان سنجش ناسا کنکور ۱۴۰۳ خورشید
رژیم صهیونیستی فلسطین اسرائیل غزه آمریکا جنگ غزه روسیه چین اوکراین حماس ترکیه ایالات متحده آمریکا
فوتبال فوتسال پرسپولیس استقلال تیم ملی فوتسال ایران بازی جام حذفی آلومینیوم اراک سپاهان تراکتور باشگاه پرسپولیس وحید شمسایی
هوش مصنوعی اپل آیفون تبلیغات همراه اول فناوری اینترنت سامسونگ گوگل بنیاد ملی نخبگان دانش بنیان
خواب موز بارداری دندانپزشکی کاهش وزن آلزایمر مالاریا