سه شنبه, ۱۱ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 30 April, 2024
مجله ویستا
ویتامین C ث یا اسید اسکوربیک
ویتامین C یکی دیگر از ویتامینهای محلول در آب میباشد که از نظر احتیاج زیاد بدن به این ویتامین و محدود بودن منابع آن و فساد و خرابی آن تحت اثر عوامل مختلف دارای اهمیت میباشد.
ویتامین A و بتاکاروتن و نیز ویتامینهای گروه B چنانچه در پیش دیدیم در بسیاری از غذاهای حیوانی و نباتی وجود دارند در حالیکه ویتامین C منحصراً در میوهها و سبزیجات به مقدار قابل توجه وجود دارد.
ویتامین C مزه ترش دارد ولی معمولاً مزه ترشی میوهها مربوط به میزان ویتامین موجود در آن نمیشود بلکه بیشتر مربوط به وجود اسیدهای قویتری نظیر اسید سیتریک اسید تارتاریک و غیره میباشد. در میوههای شیرین هم غالباً ویتامین C به میزان قابل توجهی وجود دارد، میوههائی نظیر انگور، خربزه، زردآلو و غیره دارای مقداری ویتامین C میباشند.
ویتامین C در بدن مقدار زیاد ذخیره نمیشود لذا بهتر است که ویتامین موردنیاز در غذای روزانه موجود باشد ولی این کمی ذخیره باعث نمیشود که علائم کمبود خیلی زود در اشخاص ظاهر شود.
اگر کمبود ویتامین در غذا دو یا سه ماه ادامه یابد کمکم علائم ظاهر خواهد شد. چنانچه ویتامین C بهاندازه موردنیاز به بدن نرسد علائمی بروز میکند.
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید بلیط هواپیما
ایران بابک زنجانی مجلس شورای اسلامی مجلس دولت سیزدهم قوه قضائیه خلیج فارس دولت لایحه بودجه 1403 شورای نگهبان حجاب مجلس یازدهم
تهران قوه قضاییه هواشناسی سیل آموزش و پرورش شهرداری تهران فضای مجازی پلیس سازمان هواشناسی شورای شهر تهران قتل شورای شهر
خودرو سایپا بانک مرکزی قیمت دلار قیمت خودرو قیمت طلا ایران خودرو دلار بازار خودرو چین مالیات تورم
تلویزیون سریال رسانه سینمای ایران سینما دفاع مقدس موسیقی تئاتر فیلم زنان رسانه ملی کتاب
رژیم صهیونیستی اسرائیل غزه فلسطین آمریکا جنگ غزه حماس نوار غزه روسیه عربستان نتانیاهو ترکیه
فوتبال پرسپولیس استقلال سپاهان تراکتور باشگاه پرسپولیس باشگاه استقلال لیگ برتر تیم ملی فوتسال ایران فوتسال بازی وحید شمسایی
هوش مصنوعی اینستاگرام ناسا اپل تسلا تبلیغات فناوری پهپاد همراه اول آیفون گوگل
داروخانه مسمومیت دیابت خواب کاهش وزن طول عمر سلامت روان بارداری هندوانه