یکشنبه, ۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 28 April, 2024
مجله ویستا


فیزیک مواد غذایی و سیستمهای فرآوری مواد غذایی


فیزیک مواد غذایی و سیستمهای فرآوری مواد غذایی
نویسنده : لوئیس - مایکل‌جان
مترجم : قنبرزاده - بابک
محل نشر : تهران
تاریخ نشر : ۱۳۸۳/۰۳/۰۵
رده دیویی : ۶۶۴.
قطع : وزیری
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۶۲۸
نوع اثر : ترجمه
زبان کتاب : فارسی
شماره کنگره : TP۳۷۰/ل۹ف۹
نوبت چاپ : ۱
تیراژ : ۳۰۰۰
شابک : ۹۶۴-۷۲۱۷-۸۱-۱

در این کتاب, اصول مقدماتی خواص فیزیکی مواد غذایی و فیزیک فرایندهای غذایی طی این مباحث بیان و تحلیل گردیده است: 'واحدها و ابعاد', 'چگالی و ثقل ویژه', 'ویژگی‌های سیالات هیدرواستاتیک و دینامیک', 'ویسکوزیته', 'رنولوژی جامدات و بافت', 'ویژگی‌های سطحی', 'مقدمه‌ای بر ترمودینامیک و ویژگی‌های حرارتی', 'تغییرات گرمای محسوس و نهان', 'مکانیسم انتقال گرما', 'انتقال حرارت ناپایا', 'خواص گاز و بخار', 'ویژگی‌های الکتریکی' و 'انتقال و انتشار جرم'.


همچنین مشاهده کنید