یکشنبه, ۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 28 April, 2024
مجله ویستا
فیزیک مواد غذایی و سیستمهای فرآوری مواد غذایی
نویسنده : لوئیس - مایکلجان
مترجم : قنبرزاده - بابک
محل نشر : تهران
تاریخ نشر : ۱۳۸۳/۰۳/۰۵
رده دیویی : ۶۶۴.
قطع : وزیری
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۶۲۸
نوع اثر : ترجمه
زبان کتاب : فارسی
شماره کنگره : TP۳۷۰/ل۹ف۹
نوبت چاپ : ۱
تیراژ : ۳۰۰۰
شابک : ۹۶۴-۷۲۱۷-۸۱-۱
در این کتاب, اصول مقدماتی خواص فیزیکی مواد غذایی و فیزیک فرایندهای غذایی طی این مباحث بیان و تحلیل گردیده است: 'واحدها و ابعاد', 'چگالی و ثقل ویژه', 'ویژگیهای سیالات هیدرواستاتیک و دینامیک', 'ویسکوزیته', 'رنولوژی جامدات و بافت', 'ویژگیهای سطحی', 'مقدمهای بر ترمودینامیک و ویژگیهای حرارتی', 'تغییرات گرمای محسوس و نهان', 'مکانیسم انتقال گرما', 'انتقال حرارت ناپایا', 'خواص گاز و بخار', 'ویژگیهای الکتریکی' و 'انتقال و انتشار جرم'.
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
ایران دولت حجاب مجلس شورای اسلامی مجلس دولت سیزدهم جمهوری اسلامی ایران گشت ارشاد رئیسی پاکستان امام خمینی رئیس جمهور
هواشناسی آتش سوزی سلامت تهران قتل پلیس کنکور شهرداری تهران وزارت بهداشت فضای مجازی زنان پایتخت
خودرو قیمت دلار دلار قیمت خودرو بازار خودرو قیمت طلا بانک مرکزی سایپا مسکن ارز تورم ایران خودرو
سریال محمدرضا گلزار سینمای ایران تلویزیون سینما موسیقی سریال پایتخت مهران مدیری ترانه علیدوستی کتاب تئاتر
اینترنت خورشید کنکور ۱۴۰۳
اسرائیل جنگ غزه غزه رژیم صهیونیستی فلسطین روسیه چین اوکراین حماس ترکیه ایالات متحده آمریکا طوفان الاقصی
فوتبال پرسپولیس استقلال بازی جام حذفی فوتسال آلومینیوم اراک تیم ملی فوتسال ایران تراکتور باشگاه پرسپولیس سپاهان لیورپول
هوش مصنوعی تبلیغات اپل فناوری سامسونگ ناسا بنیاد ملی نخبگان آیفون ربات
بارداری دندانپزشکی کاهش وزن مالاریا زوال عقل