چهارشنبه, ۱۲ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 1 May, 2024
مجله ویستا

طرز تهیه پـای گوشت و سبزیجات


طرز تهیه پـای گوشت و سبزیجات
●مواد لازم برای چهار نفر
▪ گوشت چرخ کرده: ۰۵۷ گرم
▪ جو پرک: سه چهارم پیمانه
▪ رب گوجه فرنگی رقیق شده: یک پیمانه
▪ پیاز ریز شده: یک عدد
▪ تخم‌مرغ کمی زده شده: یک عدد
▪ نمک: یک قاشق چایخوری
▪ سیر خرد شده: یک قاشق غذاخوری
▪ مواد لازم برای روی غذا:
▪ کره: یک چهارم پیمانه
▪ پنیر چدار رنده شده: یک دوم پیمانه
▪ آرد: یک چهارم پیمانه
▪ جعفری ساطوری شده: یک چهارم پیمانه
▪ سیب‌زمینی خرد شده: دو پیمانه
▪ هویج خرد شده: یک دوم پیمانه
▪ کرفس خرد شده: یک دوم پیمانه
▪ پیازچه درشت (فقط قسمت سفید): شش عدد
▪ نخود فرنگی: یک پیمانه
● طرز تهیه:
فر را با درجه ۳۵۰ درجه فارنهایت روشن کنید تا گرم شود. گوشت، جو، رب گوجه، پیاز، تخم‌مرغ، نمک و سیر (مواد گوشتی) را در کاسه بزرگی با هم خوب مخلوط و کمی ورز دهید و آن را در ظرف مناسب پای یا پیتزا پهن کنید تا دیواره‌ها را هم بگیرد، سپس آن را به مدت ۱۵ دقیقه در فر قرار دهید.
سبزیجات پختنی را در آب جوش بپزید. توجه داشته باشید ابتدا سیب‌زمینی، هویج و کرفس را بپزید و بعد از نیم‌پز شدن، پیازچه و نخود فرنگی (در صورت خام بودن) را اضافه کنید. سبزیجات را آبکش کنید. برای خوشمزه‌تر شدن می‌توانید سبزیجات را تفت داده و سپس بخارپز کنید ( به جای پختن در آب) در کاسه دیگری کره، پنیر و جعفری را مخلوط و سپس به سبزیجات داغ اضافه کنید. این مواد را روی گوشت نیم‌پز شده بریزید و در صورت تمایل روی آن را با پنیر رنده شده پر کنید. ظرف را ۱۵ دقیقه دیگر در فر قرار داده و سپس برش زده و میل کنید.
منبع : ایرانیان انگلستان


همچنین مشاهده کنید