یکشنبه, ۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 28 April, 2024
مجله ویستا

راگوی کرفس


کرفس خرد شده  :  ۵۰۰ گرم
آرد سفید  :  ۱ قاشق سوپخوری
کره  :  ۱۰۰ گرم
آب گوشت  :  ۲ فنجان
قسمت سفید کرفس‌ها را جدا کرده آنها را شسته و خرد نموده در آب سرد آمیخته با کمی نمک روی آتش بگذارید تا نیم‌ساعت بپزد.
سپس کره را داغ نموده آرد را در آن ریخته و سرخ بکنید. همین که آرد کمی سرخ شد، آبگوشت را ریخته کمی بجوشانید. بعد کرفس‌ها را در آن ریخته بگذارید نیم‌ساعت دیگر بپزد.


همچنین مشاهده کنید