یکشنبه, ۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 28 April, 2024
مجله ویستا

کلوچه اسفناج


کلوچه اسفناج
● مواد لازم
▪ آرد ۵۰ گرم،
▪ زرده تخم مرغ ۱ عدد،
▪ شیر ۱‎/۴ فنجان،
▪ روغن مایع ۱ قاشق غذا خوری،
▪ آرد برای پاشیدن ۱ قاشق غذا خوری،
▪ پنیر پیتزا رنده شده ۲۵ گرم،
▪ ژامبون خرد شده ۴۰ گرم،
▪ قارچ دكمه ای خرد شده ۴۰ گرم،
▪ روغن جامد ۱ قاشق غذاخوری،
▪ اسفناج ۵۰ گرم
● طرز تهیه
اسفناج را روی حرارت ملایم بگذارید تا كمی نرم و آب آن كاملاً كشیده شود. زرده تخم مرغ، آرد، كمی نمك و كمی فلفل را در كاسه ای بریزید و نصف شیر رابه خمیر اضافه كنید و هم بزنید تا خمیر نرمی آماده شود. اسفناج پخته شده را در آن بریزید.
روغن را داغ كنید. یك قاشق غذا خوری آرد در آن بریزید و باقی مانده شیر را كم كم اضافه كنید تا مایع جوش آید. گاهی آن را هم بزنید.پنیر ژامبون و قارچ را داخل سس بریزید و حرارت را خیلی كم كنید و در قابلمه را ببندید.در ماهیتابه جداگانه روغن داغ كنید. ۲ قاشق از مایه اسفناج بریزید و ماهیتابه را تكان دهید تا مایع پهن شود. چند دقیقه بعد آن را پشت ورو كنید تا طرف دوم هم طلایی شود.كلوچه را داخل بشقاب بگذارید. به همین ترتیب همه مایه خمیر را آماده كنید.كلوچه ها را روی هم نگذارید. بین آنها كاغذ روغنی قرار دهید تا به هم نچسبند.برای سرو كلوچه ها را در بشقاب بگذارید. از مخلوط قارچ و ژامبون وسط آن بریزید و خمیر را روی آن تا كنید در هر بشقاب ۳ كلوچه بگذارید و با برش های گوجه فرنگی و سیب زمینی سرو كنید.
منبع : روزنامه ایران


همچنین مشاهده کنید