جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
مجله ویستا

خشک کردن گل‌ها در محلول گلیسیرین و آب داغ


خشک کردن گل‌ها در محلول گلیسیرین و آب داغ
برای میوه‌های خوشه‌ای (مثل انگور) و شاخه‌های آکالیپتوس از این روش استفاده می‌شود. بدین صورت که یک قسمت گلیسیرین را با دو قسمت آب مخلوط می‌کنیم (ابتدا مقداری نمک را در آب داغ حل می‌کنیم) و شاخه‌ها را در آن فرو می‌کنیم.
زمانی که برگ‌ها مقداری رطوبت داشته باشند متوجه می‌شویم که به اندازه کافی گلیسیرین به آن‌ها رسیده و خشک شده‌اند. با استفاده از این روش برگ‌ها نرمی و لطافت خود را حفظ می‌کنند.
گل رز، کاملیا و میوه‌های خوشه‌ای را با این روش خشک می‌کنند.
برای سریع‌تر خشک کردن گل‌ها می‌توانیم از روش اتو کردن استفاده کنیم. گل را در بین دستمال کاغذی قرار می‌دهیم و چند روزنامه در زیرو روی آن قرار می‌دهیم سپس آن را با اتو خشک می‌کنیم. اما این روش خیلی برای خشک کردن گل مناسبت نیست زیرا رنگ گل در این روش مقداری تغییر می‌کند.
منبع : ترانه ها