پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024
مجله ویستا
گردو
همانطور که میدانید زمانی که در مورد آجیلها صحبت می کنیم ممکن است به دلیل چربی بالایی که دارند بسیاری از مردم از خوردن آنها خودداری کنند. از آنجائیکه همه چربیها به یک اندازه تولید نمیشوند و متأسفانه بیشتر غذاهای آمریکایی فاقد اسیدهای چرب مورد نیاز بدن که مهمترین آنها امگا ۳ است که در سلامت قلب مؤثرند. بدن شما تنها از طریق غذاها میتواند این اسیدهای چرب را تأمین کند. آنچه گردو را از دیگر آجیلها متمایز می سازد چربیهای موجود در آن میباشد، زیرا آنها شامل %۷۲/۴ چربی اشباع نشده مفید برای قلب میباشد که مدتهاست به عنوان کاهش دهنده میزان کلسترول بد یا LDL در خون شناخته شده است. میزان بالای LDL احتمال مبتلا شدن به ناراحتیهای قلبی را افزایش میدهد.
چربیهای اشباع نشده منبع اسیدهای چرب حیاتی و ضروری از جمله امگا ۳ میباشد که تنها از طریق غذاها میشود آنها را تأمین کرد. امگا ۳ موجب پایین آمدن کلسترول، حفاظت از قلب و جلوگیری از برخی سرطانها و در کاهش درد بیماریهای تورمی نظیر ورم مفاصل مؤثر میباشند. همچنین موجب کاهش غلظت خون شده و از ایجاد لختههای خطرناک خون جلوگیری میکند. برخی از مطالعات نشان میدهد که اسیدهای چرب امگا ۳ ممکن است احتمال حملات قلبی را کاهش دهد. در بیشتر رژیمهای غذایی آمریکای شمالی امگا ۳ از حد معمول خود خارج است و امگا ۶ به میزان بسیار اندک دریافت میگردد.
در گردوها اسیدهای چرب ضروری به وفور یافت میشود و تاریخچهی آن نشان میدهد که در قرون وسطا گردو به عنوان دارو به کار میرفته است. آنچه جالب است این است که در قرن ۱۶ و ۱۷ زمانیکه درمان گیاهی رسماً بکار گرفته شد، گیاهان متنوعی به واسطهی همسانیشان به تک تک اعضای بدن تجویز می شدند. گردو به دلیل همسانیش به مغز انسان به عنوان درمان سردردها، افزایش حافظه و کنترل احساسات استفاده میشود، در حال حاضر نیز در فرهنگ آسیا گردو را غذای مغز میدانند و دانش آموزان قبل از امتحان به امید گرفتن نمره بالا این تکههای خوشمزه را میخورند. پس مصرف آجیلها نه تنها برای تمرکز حواس بلکه برای سلامت عمومی شما بسیار مفید میباشد.
چربیهای اشباع نشده منبع اسیدهای چرب حیاتی و ضروری از جمله امگا ۳ میباشد که تنها از طریق غذاها میشود آنها را تأمین کرد. امگا ۳ موجب پایین آمدن کلسترول، حفاظت از قلب و جلوگیری از برخی سرطانها و در کاهش درد بیماریهای تورمی نظیر ورم مفاصل مؤثر میباشند. همچنین موجب کاهش غلظت خون شده و از ایجاد لختههای خطرناک خون جلوگیری میکند. برخی از مطالعات نشان میدهد که اسیدهای چرب امگا ۳ ممکن است احتمال حملات قلبی را کاهش دهد. در بیشتر رژیمهای غذایی آمریکای شمالی امگا ۳ از حد معمول خود خارج است و امگا ۶ به میزان بسیار اندک دریافت میگردد.
در گردوها اسیدهای چرب ضروری به وفور یافت میشود و تاریخچهی آن نشان میدهد که در قرون وسطا گردو به عنوان دارو به کار میرفته است. آنچه جالب است این است که در قرن ۱۶ و ۱۷ زمانیکه درمان گیاهی رسماً بکار گرفته شد، گیاهان متنوعی به واسطهی همسانیشان به تک تک اعضای بدن تجویز می شدند. گردو به دلیل همسانیش به مغز انسان به عنوان درمان سردردها، افزایش حافظه و کنترل احساسات استفاده میشود، در حال حاضر نیز در فرهنگ آسیا گردو را غذای مغز میدانند و دانش آموزان قبل از امتحان به امید گرفتن نمره بالا این تکههای خوشمزه را میخورند. پس مصرف آجیلها نه تنها برای تمرکز حواس بلکه برای سلامت عمومی شما بسیار مفید میباشد.
منبع : موسسه اطلاع رسانی طعام اسرار
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید بلیط هواپیما
ایران اسرائیل روز معلم معلمان رهبر انقلاب دولت مجلس شورای اسلامی مجلس دولت سیزدهم خلیج فارس حجاب شهید مطهری
تهران هواشناسی سلامت شهرداری تهران سیل پلیس قوه قضاییه آموزش و پرورش بارش باران سازمان هواشناسی قتل دستگیری
بانک مرکزی خودرو ارز قیمت دلار قیمت خودرو ایران خودرو قیمت طلا دلار سایپا بازار خودرو کارگران تورم
مسعود اسکویی فضای مجازی تلویزیون سریال سینمای ایران سینما دفاع مقدس موسیقی فیلم
دانشگاه علوم پزشکی مکزیک
غزه رژیم صهیونیستی جنگ غزه فلسطین آمریکا چین روسیه حماس نوار غزه عربستان اوکراین نتانیاهو
پرسپولیس استقلال فوتبال سپاهان تراکتور باشگاه استقلال لیگ برتر ایران رئال مادرید بایرن مونیخ لیگ قهرمانان اروپا لیگ برتر باشگاه پرسپولیس
اینستاگرام همراه اول دبی اپل ناسا وزیر ارتباطات تبلیغات گوگل پهپاد
کبد چرب بیماری قلبی کاهش وزن دیابت داروخانه قهوه صبحانه بارداری