سه شنبه, ۱۱ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 30 April, 2024
مجله ویستا

تارتهای کوچک شکلاتی


تارتهای کوچک شکلاتی
این تارتهای تهیه شده از پنیرخامه ای و شکلات تلخ که با خامه و میوه فصل سرو میشوند، ساده و در عین حال تماشایی و بسیار خوشمزه هستند. شما میتوانید نانها را از قبل تهیه کرده، در فریزر نگهداری کنید و در کوتاه ترین زمان با پر کردن آنها از مواد خوشمزه، شیرینی خود را آماده کنید.
● مواد لازم
▪ ۲/۱ پیمانه کره نرم شده
▪ ۸۵ گرم پنیر خامه ای
▪ ۳/۲ پیمانه آرد سفید
▪ ۳/۲ پیمانه خامه
▪ ۸۵ گرم شکلات تلخ یا نیمه تلخ خرد شده
▪ ۸۵ گرم شکلات شیری خرد شده
▪ خامه برای تزئین
▪ میوه فصل مانند توت فرنگی، شاه توت، آناناس، هلو و... (اگر از میوه های بزرگ استفاده میکنید آنها را به قطعات مناسب خرد کنید)
▪ خاکه قند (در صورت تمایل)
● روش تهیه برای ۲۴ تارت کوچک
۱) برای تهیه خمیر نانها، با سرعت متوسط همزن برقی، کره و پنیر خامه ای را در یک کاسه مناسب بهم بزنید تا خوب مخلوط شوند. آرد را اضافه کنید. انگشتان خود را آردی کنید و گلوله ای به اندازه یک قاشق چایخوری از خمیر برداشته، آنرا به طور یکنواخت داخل قالبهای چرب نشده کوچک مافین قرار دهید به طوری که خمیر کف و دیواره های قالب را بپوشاند. نانها را به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه در فر تنظیم شده روی ۳۲۵ درجه فرنهایت یا ۱۶۲ درجه سانتیگراد قرار دهید تا طلای شوند.سپس اجازه دهید ۵ دقیقه داخل قالب خنک شوند. آنها را از قالب خارج کرده، بر روی شبکه توری قرار دهید تا کاملا سرد شوند.
۲) برای مواد داخل تارت، خامه را در یک قابلمه کوچک، روی حرارت متوسط قرار دهید تا تنها داغ شود- خامه نباید به دمای جوش برسد. سپس آنرا از روی حرارت برداشته، شکلاتها را به آن اضافه کرده برای دو دقیقه کنار بگذارید. مخلوط را بهم بزنید تا کاملا یکنواخت شده و شکلاتها آب شوند. این مخلوط را در یک کاسه ریخته، به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید. سپس مخلوط شکلات را با همزن برقی بهم بزنید تا فرم بگیرد. این مخلوط را با قاشق داخل نانها بریزید.
۳)روی تارتهای پر شده را پوشانده و تا زمان سرو در یخچال بگذارید. درست در زمان سرو، روی تارتها را با خامه و یک میوه فصل تزئین کرده و در صورت تمایل کمی خاکه قند روی آنها بپاشید
منبع : ایرانیان انگلستان


همچنین مشاهده کنید