چهارشنبه, ۱۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 8 May, 2024
مجله ویستا


طباخی دلپذیر: مجموعه‌ای از غذاهای ایرانی و فرنگی شامل چهار صد نوع روش غذایی و تهیه شیرینی


طباخی دلپذیر: مجموعه‌ای از غذاهای ایرانی و فرنگی شامل چهار صد نوع روش غذایی و تهیه شیرینی
نویسنده : بنی‌هاشمی - ملیحه
محل نشر : تهران
تاریخ نشر : ۱۳۸۱/۰۳/۲۵
رده دیویی : ۶۴۱.۵
قطع : وزیری
جلد : سولفون
تعداد صفحه : ۳۹۶
نوع اثر : تالیف
زبان کتاب : فارسی
شماره کنگره : TX۷۲۵/آ۱ب۸۹۷
نوبت چاپ : ۳۱
تیراژ : ۳۰۰۰
شابک : ۹۶۴-۹۰۴۵۶-۸-۶