سه شنبه, ۲۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 14 May, 2024
مجله ویستا
کوکو ماهی
همه ما با انواع كوكوها آشنایی داریم. همان طور كه بارها و بارها گفتهایم، این دسته از غذاها به دلیل زود حاضر شدن برای خانمهای خانه، جذابیت فراوانی دارند. آنها در مواقعی كه وقت كافی برای تهیه غذا ندارند، از این گروه غذاها استفاده میكنند. این روزها هم كه همه در تب و تاب خرید عید و خانه تكانی هستند، كمتر وقت میكنند تا به تهیه غذا بپردازند به خصوص اگر غذاها كمیوقت گیر هم باشند. همان طور كه گفتیم، كوكوها از غذاهای سریع محسوب میشوند اما به دلیل اینكه به مدت طولانی در روغن باید سرخ شوند، هم كالری بالایی دارند و هم اینكه امكان وجود ایزومرهای ترانس در آنها بالا میرود و به این ترتیب، به جای آنكه غذا فایده داشته باشد، میتواند ضررهایی را نیز ایجاد كنند اما نكاتی كه با رعایت كردن آنها میتوانید ارزش تغذیهای كوكویتان را بالا و بالاتر ببرید، شامل موارد زیر هستند:
۱) همان طور كه از نام این غذا پیداست، ماهی جزء اصلی آن را تشكیل میدهد و به منظور كاهش میزان روغن استفاده شده در این غذا، توصیه میشود تا ابتدا ماهیها را بخار پز كرده و با سایر مواد آن را مخلوط كنید. این كار موجب میشود تا برای سرخ كردن كوكویتان از روغن كمتری استفاده كنید و زمان كمتری را برای پختن آن صرف كنید.
۲) حتماً میدانید كه در همه كوكوها از تخم مرغ استفاده میشود. توصیه ما به شما آن است كه در تهیه این غذا از تخممرغهای امگادار استفاده كنید تا از خواص ارزشمند امگا سه نیز بهرهمند شوید اما اشتباه نكنید.
۳ ) تخممرغ معمولی نیز به دلیل داشتن كلسترول اثرات منفی بر سلامت شما نخواهد داشت اما تخممرغهایی كه دارای اسیدهای چرب امگا سه هستند، نسبت به نوع اول ارجحیت دارند.
۴) در تهیه این غذا نیز از سبزیهایی مانند فلفل دلمهای و انواع سبزیهای معطر برگ سبز (نظیر جعفری، ریحان و گشنیز) به كار ببرید تا هم بوی خاص ماهی را كه اغلب افراد به دلیل وجود آن از این غذای ارزشمند دوری میكنند، از بین ببرد و هم غذایتان هر فرد بی اشتهایی را به غذا خوردن وادار كند.
۵) از آنجایی كه این غذا به همراه نان میل میشود، توصیه ما به شما آن است كه به همراه آن از نانهایی كه از آرد كامل تهیه شدهاند، استفاده كنید زیرا سبوسی كه به همراه آرد در تهیه این نانها استفاده میشود، موجب حفظ سلامت دستگاه گوارش میشود. به علاوه، در میان نانهای موجود نیز از نان لواش و بربری كمتر استفاده كنید زیرا امكان وجود جوششیرین در تهیه این دو نان هنوز هم با وجود نظارتهای فراوان وزارت بهداشت وجود دارد.
۶ ) در كنار این غذا از سالاد، سبزیهای تازه و یا ترشی استفاده كنید تا انواع ویتامینها نیز در كنار پروتئین و كربوهیدراتیهای موجود در آن، موجب كامل شدن وعده غذاییتان شود.
منبع : روزنامه سلامت
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران آمریکا قوه قضاییه رهبر انقلاب شورای نگهبان مجلس مجلس شورای اسلامی صادق زیباکلام حجاب انتخابات مجلس انتخابات مجلس دوازدهم
هواشناسی تهران پلیس بارش باران شهرداری تهران دستگیری قتل سیل سازمان هواشناسی سلامت زلزله وزارت بهداشت
قیمت دلار قیمت خودرو خودرو قیمت طلا بازار خودرو بورس سایپا مسکن بانک مرکزی حقوق بازنشستگان گاز دلار
همایون شجریان نمایشگاه کتاب فضای مجازی نمایشگاه کتاب تهران کتاب شاهنامه سینمای ایران نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران دفاع مقدس تلویزیون سریال رضا عطاران
وزارت علوم دانشگاه تهران تحقیقات و فناوری
اسرائیل رژیم صهیونیستی غزه فلسطین جنگ غزه حماس روسیه افغانستان ترکیه نوار غزه اوکراین طالبان
استقلال فوتبال پرسپولیس فولاد خوزستان لیگ برتر فولاد مهدی طارمی رئال مادرید باشگاه استقلال لیگ برتر ایران لیگ برتر فوتبال ایران بازی
هوش مصنوعی فناوری گوگل تبلیغات نوآوری شفق قطبی ناسا اپل دبی
خواب زیبایی شیر تجهیزات پزشکی درمان ناباروری واکسن فشار خون