دوشنبه, ۲۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 13 May, 2024
مجله ویستا


پروتئین سویا و اعجاز آن در سلامت انسان 'تولید، بهداشت، تغذیه و سلامت'


تاریخ نشر : ۸۴۰۹۰۸
تیراژ : ۱۵۰۰
تعداد صفحه : ۲۶۰
نوبت چاپ : ۱
شابک : ۹۶۴-۹۶۰۲۰-۰-۳
رده دیویی : ۶۳۳.۳۴۹۳
نوع اثر : تالیف
زبان کتاب : فارسی
قطع : وزیری
جلد : شومیز
محل نشر : تهران
نویسنده : جعفری - عفت

در این کتاب، نخست مبحث بهداشت در صنایع غذایی سویا با موضوعاتی نظیر آشنایی با کیفیت بهداشتی محصولات، روش‌های مختلف سالم‌سازی، و میکروبیولوژی فرآورده‌های سویایی و نیز آنالیزهای حسی و توصیفی طعم شیر سویا، مطرح گردیده و سپس تاریخچه‌ی سویا به همراه خواص و نقش آن در تغذیه و سلامت بیان شده است. هم چنین روش‌های مختلف بهره‌برداری اقتصادی از محصولات جانبی در کارخانجات صنایع غذایی سویایی ذکر و ایدامامی (لوبیای سبز سویا) به همراه روش‌های زراعت و اختصاصات و ترکیبات طعم آن معرفی گردیده است. بخش پایانی کتاب نیز به معرفی کنفرانس‌های بین‌المللی در زمینه‌ی محصولات غذایی و نیز مقاله‌های علمی در این زمینه اختصاص دارد.