یکشنبه, ۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 28 April, 2024
مجله ویستا

کیک دو رنگ


کیک دو رنگ
▪ مواد لازم: تخم مرغ چهار عدد
ـ روغن مایع یک پیمانه
ـ آرد سفید یک و یک چهارم پیمانه لیوان
ـ پکینگ پودر یک قاشق چایخوری
ـ وانیل یک قاشق چایخوری
ـ پودر قند یک لیوان
ـ کاکائو یک قاشق مرباخوری
▪ طرز تهیه:
تخم مرغها و پودر قند را با همزن برقی زده تا کرم رنگ شود. سپس روغن را اضافه کرده و بدون همزن برقی با مفتول دستی می زنیم. آرد، پکینگ پودر و وانیل را اضافه ، مخلوط نموده، دو سوم از مواد را داخل قالبی که چرب شده و آرد نیزپاشیده شده،می ریزیم. یک سوم باقی مواد را با کاکائو مخلوط کرده و به طور مستقیم (خط راست) روی مواد داخل قالب می ریزیم. قالب کیک را در طبقه وسط فر با حرارت متوسط به مدت چهل دقیقه قرار می دهیم. ظاهر این کیک شبیه رولتی است که وسط آن نقطه قهوه ای رنگی دیده می شود.
● نکات مورد توجه:
۱) فر را قبل از قرار دادن کیک در آن داغ داغ شود.
۲) بایستی حرارت فر در ابتدا بالا باشد.
۳) کیک را در یک جهت بهم بزنید در ضمن از زیاد هم زدن آن خودداری کنید.
۴) میزان کیک کاکائو زده را زیاد نکنید زیرا کاکائو سنگین شکل رولتی وسط قهوه ای را به ما نمی دهد.
منبع : سایت یاد بگیر


همچنین مشاهده کنید