شنبه, ۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 27 April, 2024
مجله ویستا
کَره آجیلی، خوشمزه و مفید
اغلب ما تنها به خوردن یک نوع کره عادت داریم و آن کرهای است که از شیر به دست میآید و متداولترین خوردنی برای صبحانه است.
اما انواع دیگری از کره وجود دارد که از جمله آنها میتوان از کره تهیه شده از آجیلهایی نظیر بادام زمینی اشاره کرد.
کرههای آجیلی در مقایسه با کرههای معمولی چربی اشباع کمتری دارند و در مقابل سطح چربی اشباع نشده آنها که برای بدن مفید است، بالاتر است. این کرهها منبع ویتامینB، A وC ، مواد معدنی و بتاکاروتین هستند.
بتاکاروتین دشمن سرطان و بیماریهای قلبی به شمار میآید و افزایش سطح آن در بدن به خصوص در فصل سرد سال، موجب تقویت بدن میشود.
کرههای آجیلی را میتوان به سادگی جایگزین کرههای معمولی و در وعده صبحانه یا عصرانه از آنها استفاده کرد.
منبع : همشهری آنلاین
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
ایران دولت حجاب رئیس جمهور پاکستان گشت ارشاد رئیسی دولت سیزدهم مجلس شورای اسلامی کارگران رهبر انقلاب سریلانکا
سیل سلامت قتل کنکور تهران سردار رادان سازمان سنجش آتش سوزی شهرداری تهران پلیس اصفهان زنان
قیمت دلار دلار سایپا خودرو قیمت خودرو تورم قیمت طلا بازار خودرو ارز مسکن بانک مرکزی ایران خودرو
کیومرث پوراحمد خودکشی تلویزیون سینمای ایران فیلم ترانه علیدوستی سریال گردشگری موسیقی مهران مدیری کتاب
اینترنت کنکور ۱۴۰۳ عبدالرسول پورعباس
اسرائیل رژیم صهیونیستی غزه فلسطین جنگ غزه روسیه چین حماس طالبان اوکراین ایالات متحده آمریکا طوفان الاقصی
فوتبال پرسپولیس جام حذفی آلومینیوم اراک استقلال فوتسال بازی تراکتور بارسلونا باشگاه پرسپولیس تیم ملی فوتسال ایران لیگ برتر انگلیس
هوش مصنوعی سامسونگ گوگل الماس همراه اول ناسا فیلترینگ
سازمان غذا و دارو مالاریا کاهش وزن آلزایمر زوال عقل