چهارشنبه, ۱۲ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 1 May, 2024
مجله ویستا
ماکارونی با قارچ و میگو
● مواد لازم برای ۶ نفر:
ماکارونی=یک بسته
گوجه فرنگی=یک کیلو
رب گوجه فرنگی=یک قاشق سوپخوری
میگوی خشک(یا میگوی یخ زده نیم کیلو)=۲۵۰ گرم
کره=۱۰۰ گرم
شکر=یک قاشق سوپخوری سرخالی
پیاز سرخ شده=یک تا دو قاشق سوپخوری
سیر=یک تا دو بوته
جعفری خرد شده=یک یا دو قاشق سوپخوری
قارچ=۲۵۰ گرم
نمک و فلفل=بمقدار کم
● طرز تهیه:
ظرفی را آب می کنیم و می گذاریم جوش بیاید.میگوها را در آب جوش می اندازیم،کمی که نرم شد از روی آتش برمی داریم و در صافی می ریزیم.پوست میگو را حتی المقدور می گیریم.در صورتیکه میگو یخزده باشد می گذاریم یخ میگو باز شود بعد پوست می کنیم و در آبجوش یکی دو جوش می دهیم و ماکارونی را قبلا(طبق دستور)طبخ و آماده می کنیم.قارچ را خرد می کنیم و می شوییم و با ۵۰ گرم کره سرخ می کنیم،رب گوجه فرنگی را در کمی آب حل می کنیم و پیاز سرخ شده را در ظرفی می ریزیم و روی آتش می گذاریم و رب گوجه فرنگی را با شکر داخل پیاز سرخ شده می ریزیم و میگو و قارچ را داخل این سس می ریزیم و کمی بهم می زنیم.پوست گوجه فرنگی را می گیریم(برای گرفتن پوست گوجه فرنگی آنها را در آبجوش می اندازیم و بلافاصله پوست آنها را می گیریم)گوشت گوجه فرنگی را قطعه قطعه کوچک می کنیم و تخم آنها را می گیریم و داخل مایه قارچ و میگو می ریزیم و می گذاریم چند جوش بزند و کمی نمک و فلفل می زنیم،ماکارونی را در ظرفی می ریزیم و ۵۰ گرم باقیمانده کره را روی ماکارونی قرار می دهیم و می گذاریم روی آتش تا کره آب شود،ماکارونی را با سایر مواد مخلوط می کنیم و جعفری خرد شده را به آن اضافه می کنیم و در دیس می کشیم.
ماکارونی=یک بسته
گوجه فرنگی=یک کیلو
رب گوجه فرنگی=یک قاشق سوپخوری
میگوی خشک(یا میگوی یخ زده نیم کیلو)=۲۵۰ گرم
کره=۱۰۰ گرم
شکر=یک قاشق سوپخوری سرخالی
پیاز سرخ شده=یک تا دو قاشق سوپخوری
سیر=یک تا دو بوته
جعفری خرد شده=یک یا دو قاشق سوپخوری
قارچ=۲۵۰ گرم
نمک و فلفل=بمقدار کم
● طرز تهیه:
ظرفی را آب می کنیم و می گذاریم جوش بیاید.میگوها را در آب جوش می اندازیم،کمی که نرم شد از روی آتش برمی داریم و در صافی می ریزیم.پوست میگو را حتی المقدور می گیریم.در صورتیکه میگو یخزده باشد می گذاریم یخ میگو باز شود بعد پوست می کنیم و در آبجوش یکی دو جوش می دهیم و ماکارونی را قبلا(طبق دستور)طبخ و آماده می کنیم.قارچ را خرد می کنیم و می شوییم و با ۵۰ گرم کره سرخ می کنیم،رب گوجه فرنگی را در کمی آب حل می کنیم و پیاز سرخ شده را در ظرفی می ریزیم و روی آتش می گذاریم و رب گوجه فرنگی را با شکر داخل پیاز سرخ شده می ریزیم و میگو و قارچ را داخل این سس می ریزیم و کمی بهم می زنیم.پوست گوجه فرنگی را می گیریم(برای گرفتن پوست گوجه فرنگی آنها را در آبجوش می اندازیم و بلافاصله پوست آنها را می گیریم)گوشت گوجه فرنگی را قطعه قطعه کوچک می کنیم و تخم آنها را می گیریم و داخل مایه قارچ و میگو می ریزیم و می گذاریم چند جوش بزند و کمی نمک و فلفل می زنیم،ماکارونی را در ظرفی می ریزیم و ۵۰ گرم باقیمانده کره را روی ماکارونی قرار می دهیم و می گذاریم روی آتش تا کره آب شود،ماکارونی را با سایر مواد مخلوط می کنیم و جعفری خرد شده را به آن اضافه می کنیم و در دیس می کشیم.
منبع : آشپزآنلاین
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید بلیط هواپیما
روز معلم ایران معلمان رهبر انقلاب نیکا شاکرمی دولت مجلس شورای اسلامی مجلس دولت سیزدهم خلیج فارس شورای نگهبان شهید مطهری
تهران شهرداری تهران هواشناسی معلم سیل پلیس آموزش و پرورش قوه قضاییه بارش باران سلامت سازمان هواشناسی دستگیری
قیمت دلار خودرو قیمت خودرو دلار ایران خودرو حقوق بازنشستگان قیمت طلا سایپا بانک مرکزی بازار خودرو تورم کارگران
فضای مجازی تلویزیون رادیو سریال سینما دفاع مقدس سینمای ایران موسیقی فیلم تئاتر نون خ رسانه ملی
دانش بنیان
اسرائیل غزه آمریکا فلسطین جنگ غزه چین رژیم صهیونیستی حماس نوار غزه روسیه عربستان یمن
استقلال فوتبال پرسپولیس رئال مادرید بایرن مونیخ لیگ قهرمانان اروپا تراکتور سپاهان باشگاه استقلال لیگ برتر بازی باشگاه پرسپولیس
وزیر ارتباطات پهپاد تبلیغات اپل ناسا نخبگان گوگل ویروس
کبد چرب خواب میوه دیابت کاهش وزن ویتامین بیماری قلبی مسمومیت قهوه طول عمر بیماری