جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
مجله ویستا

وظایف مسئول بهداشتی واحد مرغ مادر


۱ – گزارش چگونگی آماده سازی سالنها (شستشو – ضدعفونی و رعایت اصول بهداشتی و قرنطینه و . . . ) به اداره دامپزشكی استانها .
۲ – تنها واكسن هایی كه مصرف آنها توسط سازمان دامپزشكی اجباری و مجاز اعلام گردیده و گواهی مصرف دارند بایستی در برنامه واكسیناسیون واحد مرغ مادر منظور شوند ضمنا مسئولین بهداشتی می باید برنامه واكسیناسیون را به شبكه های دامپزشكی مربوط اطلاع دهند .
۳ – اعلام سریع بروز بیماری های واگیر دار در مرغداریها (تشخیص داده شده یا نشده از نظر دامپزشك مسئول واحد ) .
۴ – ابلاغ دستورالعملهای بهداشتی جهت تخم مرغ قابل جوجه كشی واحد (در سه نسخه جهت بایگانی در مرغداری - واحد جوجه كشی – شبكه دامپزشكی استان ).
۵ – صدور گواهی بهداشتی تخم مرغ نطفه دار و جوجه یكروزه بر اساس ضوابط این دستورالعمل .
۶ – انجام سایر وظایف بهداشتی كه سازمان دامپزشكی كشور در مواقع ضروری اعلام می نماید .
تبصره: به منظور رسیدگی به وضعیت عملكرد مسئول بهداشتی و مدیر فارم در خصوص شكایت واصله یك هیات كارشناسی متشكل از كارشناسان سازمان دامپزشكی . اداره دامپزشكی استان – و مشاور بهداشتی در زمینه طیور با حضور مدیر و مسئول بهداشتی مرغ مادر مورد نظر تشكیل می شود و چنانچه تخلفی در انجام هریك از وظایف ذكر شده به تایید هیئت رسید نسبت به اخطار یا لغو پروانه متخلف اقدام می شود .
منبع : مؤسسه مرغداری ایران