دوشنبه, ۱۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 6 May, 2024
مجله ویستا


فناوری نان مسطح


فناوری نان مسطح
نویسنده : قارونی - جلال
مترجم : بصیره - عبدالحسین
ویراستار : داهی - محمدرضا
محل نشر : تهران
تاریخ نشر : ۱۳۸۲/۱۱/۰۷
رده دیویی : ۶۶۴.۷۵۲۳
قطع : وزیری
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۱۷۶
نوع اثر : ترجمه
زبان کتاب : فارسی
شماره کنگره : ۷۷۰ TX/ق۳ف۹
نوبت چاپ : ۱
تیراژ : ۳۰۰۰
شابک : ۹۶۴-۰۱-۱۱۱۶-۳

مولف در این کتاب جزییات فن آوری نان مسطح شامل اجزای سازنده و ترکیبات نان, فرمولاسیون ها, فن آوری تولید, ابزار مورد نیاز, ارزیابی کیفی و عمر نگه داری از فرآورده نهایی را تشریح می نماید. لازم به ذکر است که نان مسطح عمومی ترین نوع نان در سطح جهان است. مباحث کتاب عبارت اند از: 'غله در تولید نان مسطح', 'آسیاب کردن غله و تولید آرد نان های مسطح', 'ویژگی ها و کارکردهای مایه خمیر ترش و اجزای غیر غله در تولید نان مسطح', 'نان های مسطح', 'نان های مسطح دو لایه' و 'کیفیت نان های مسطح'.