دوشنبه, ۱۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 6 May, 2024
مجله ویستا
فناوری نان مسطح
نویسنده : قارونی - جلال
مترجم : بصیره - عبدالحسین
ویراستار : داهی - محمدرضا
محل نشر : تهران
تاریخ نشر : ۱۳۸۲/۱۱/۰۷
رده دیویی : ۶۶۴.۷۵۲۳
قطع : وزیری
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۱۷۶
نوع اثر : ترجمه
زبان کتاب : فارسی
شماره کنگره : ۷۷۰ TX/ق۳ف۹
نوبت چاپ : ۱
تیراژ : ۳۰۰۰
شابک : ۹۶۴-۰۱-۱۱۱۶-۳
مولف در این کتاب جزییات فن آوری نان مسطح شامل اجزای سازنده و ترکیبات نان, فرمولاسیون ها, فن آوری تولید, ابزار مورد نیاز, ارزیابی کیفی و عمر نگه داری از فرآورده نهایی را تشریح می نماید. لازم به ذکر است که نان مسطح عمومی ترین نوع نان در سطح جهان است. مباحث کتاب عبارت اند از: 'غله در تولید نان مسطح', 'آسیاب کردن غله و تولید آرد نان های مسطح', 'ویژگی ها و کارکردهای مایه خمیر ترش و اجزای غیر غله در تولید نان مسطح', 'نان های مسطح', 'نان های مسطح دو لایه' و 'کیفیت نان های مسطح'.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران حج رافائل گروسی آمریکا رهبر انقلاب مجلس شورای اسلامی دولت شورای نگهبان انتخابات حجاب دولت سیزدهم رسانه
هواشناسی تهران شهرداری تهران فضای مجازی قتل وزارت بهداشت آموزش و پرورش سلامت شهرداری سازمان هواشناسی باران پلیس
قیمت دلار ایران خودرو بانک مرکزی خودرو قیمت طلا قیمت خودرو بازار خودرو دلار حقوق بازنشستگان مسکن تورم بورس
تئاتر زنان محمدعلی علومی تلویزیون خانواده سریال دفاع مقدس نمایشگاه کتاب سینمای ایران صدا و سیما سینما کتاب
مغز دانش بنیان
رژیم صهیونیستی اسرائیل غزه حماس فلسطین جنگ غزه روسیه اوکراین طالبان طوفان الاقصی نوار غزه نتانیاهو
پرسپولیس فوتبال استقلال لیگ برتر نساجی بازی رئال مادرید لیگ برتر ایران سپاهان جواد نکونام بارسلونا باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی اینترنت فناوری اپل مایکروسافت سامسونگ آیفون باتری گوگل ناسا ویندوز ماهواره
رژیم غذایی زیبایی چای بیمه کاهش وزن آلرژی افسردگی