جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
مجله ویستا


اتحادیه صادرکنندگان صنایع نساجی و پوشاک


اتحادیه صادرکنندگان صنایع نساجی و پوشاک
اتحادیه صادركنندگان صنایع نساجی و پوشاك به عنوان یكی از اتحادیه های صادراتی وابسته به اتاق بازرگانی و صنایع و معادن ایران كه در اردیبهشت سال ۱۳۷۸ تاسیس شد , جایگزین اتحادیه ای است كه قبلا“ تحت عنوان (( كشبافان صادركننده )) فعالیت می كرد .
اتحادیه كشبافان صادركننده در سال ۱۳۶۳ تاسیس شد در آن زمان اتاق بازرگانی و صنایع و معادن ایران در پی ایجاد تشكیل های تخصصی اعضای خود كه در حیطه فعالیتهای صادراتی عمل می كردند پوشاك ( پنبه ای , پشمی تریكو ) و پارچه های تاری تاسیس كرد كه دبیرخانه آن در محل اتاق بازرگانی و صنایع و معادن ایران مستقر شد .
در آن موقع به دلیل الزام صادركنندگان به عضویت قبلی در یكی از تشكیلهای صادراتی جهت اخذ كارت بازرگانی و رونق صادرات به اتحادیه جماهیر شوروی استقبال از عضویت در اتحادیه چشمگیر بود لیكن با گذشت زمان و با لغو قرارداد بازرگانی تهاتری بین ایران و شوروی و عدم الزام به عضویت در اتحادیه بدین ترتیب اتحادیه های صادراتی از جمله اتحادیه كشبافان صادركننده با شرایط تازه ای روبرو گشت .
بدنبال شرایط مذكور و ركود فعالیتهای اتحادیه بود كه در اردیبهشت ماه ۱۳۷۸ مجمع عمومی فوق العاده تشكیل و نام اتحادیه را به اتحادیه صادركنندگان صنایع نساجی و پوشاك تغییر داد و زمینه فعالیت تازه ای فراهم آورد .
هیئت مدیره جدید از بدو فعالیت در این صدد بر آمده است كه با كارآمدترین سیستم اداری اتحادیه در جهت رسیدگی به مسائل مختلف كه مبتلا به صادركنندگان می باشد و با توسعه اطلاع رسانی به اعضاء و تماسهای مستقیم با آنها , مسائل موجود در عارصه صادرات نساجی و پوشاك را مورد تجزیه و تحلیل قرار دهد .
دستاوردهای یكسال اخیر در كارنامه فعالیت اتحادیه حائز اهمیت است سال گذشته اتحادیه در مورد مختلف اقدامات موثری را به منظور روان سازی صادرات و كاهش مشكلات اداری آنها به انجام رساند .
همانطوری كه گفته شد اتحادیه از طریق تماسهای مستقیم با اعضاء , تماسهای لازم با سازمانهای مسئول در امر صادرات , انعكاس اطلاعات به اعضاء و دریافت مشكلات آنها , مسائل مختلف را در هیئت مدیره تجزیه و تحلیل كرده در جهت حل مسائل موجود به صورت كارشناسانه اقدام می كند. بطور كلی اتحادیه وظیفه دارد , مسائل و مشكلات صادرات را بررسی كرده و با ارائه نظرات كارشناسی و مذاكره با مسئولان در جهت حل و فصل آنها اقدام نماید .
توسعه صادرات ایجاب می كند كه برای ایفای نقش بیشتر در یاری رساندن به صادركنندگان , اتحادیه وظایف تازه ای را عهده دار شود .
مطالعه بازار جهانی منسوجات و ارائه مشورت به صادركنندگان در جهات مختلف با منظور حضور موثر تر آنها در مقاصد صادراتی از اهداف عمده این اتحادیه است . اتحادیه از طریق مقتضی اعضای خود را در جریان آخرین تصمیمات مروبط به صادرات و قوانین و مقررات حاكم بر صدور كالاهای غیر نفتی قرار می دهد .
تاریخ تاسیس : اردیبهشت ۱۳۷۸
شماره ثبت : ۲۶۵۸
مركز اتحادیه : تهران
حوزه فعالیت : سراسر ایران