شنبه, ۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 27 April, 2024
مجله ویستا


یک کارآفرین تسلیم نمی‌شود


یک کارآفرین تسلیم نمی‌شود
شما تصمیم گرفته‌‌اید كه یك كارآفرین بشوید. همه چیز مهیاست. ایده مناسب، ابزارهای كارآمد، گرایش درست و پول كافی برای شروع، اینها دقیقا ابزارها و ملزومات شروع یك كسب وكار مستقلند. اما یك چیز هست كه غالبا از نظرها پنهان می‌ماند. فكر كنید و ببینید كه این ویژگی كلیدی در وجود شما هست یا نه: «هر اتفاقی افتاد، تسلیم نشو» به عبارتی ویژگی سرسختی و پشتكار.
همه كسانی كه كارآفرین هستند و چه به شكل آن‌لاین و چه به صورت سنتی فعالیت می‌كنند، یك حرف به شما می‌زنند و آن اینست كه هر قدر هم كه كار و كاسبیتان خوب باشد و درآمد دلخواهتان را داشته باشید، باز هم موقعیتی پیش می‌آید كه روی دیگر سكه دیده می‌شود. همه چیز درست برعكس شده حس می‌كنید كه كسب و كارتان رو به سقوط است. برای این اوضاع آماده باشید. انعطاف‌پذیری را فراموش نكنید و مثل یك توپ عمل كنید كه وقتی به زمین می خورد دوباره بالا می‌جهد. یك توپ حتی اگر بارها زمین بخورد باز هم بالا می‌رود. یك كارآفرین هم باید اینچنین باشد. هروقت كه از اسب شما را به زمین زد، بازهم برخیزید و اسب سركش را زیر لگام بگیرید. اما به هر حال دروقت شكست ناامیدی و دلسردی برای هر كسی پیش می‌آید و یك كاسب نیز اینچنین است ولی اگر به توصیه‌های زیر توجه كرده به كارشان گیرید، راحت‌تر می‌توانید این حس مخرب را از وجودتان بیرون بیندازید:
۱) اگر دیدید كه حالتان خوب نیست و كسب و كار هم درمعرض ورشكستگی است، با خودتان خلوت كنید و تمدد اعصابی داشته باشید. در عوض این كه با زور و زحمت دو برابر كار انجام دهید، ساعات كاری را تقلیل دهید و به خود بپردازید.
۲) در هنگام خشم، افسردگی و فرسودگی چند نفس عمیق بكشید. نفس‌هایی آرام كه در آن‌ها فقط به آرامش فكر می‌كنید و بر دم و بازدم خود تمركز خواهید كرد.
۳) ورزش و نرمش هم یكی دیگر از این آرام بخش‌های طبیعی و سودمند است. اگر هر روز و به شكل مرتب ورزش‌های سبكی انجام دهید، فشار عصبی، نگرانی‌ها و افكار یاس‌آورتان كمرنگ‌تر می‌شوند.
۴) در عوض این كه همه فكر و ذكرتان را به كار و مشكلاتش معطوف نمایید، به چیزهایی كه خوشحالتان می‌كنند و از آنها لذت می‌برید، توجه كنید. هر چیزی كه بتواند حواستان را از این اوضاع درهم ریخته منحرف سازد، مفید خواهد برد.
۵) به خودتان بگویید كه تسلیم نمی‌شوید، میدان را خالی نمی‌كنید، كسانی كه با بروز مشكلات دست از كار می‌ كشند و صورت مسئله را پاك می‌كنند، بازنده خواهند بود و شما جزء تیم برنده هستید و این كه در هر حال و در هر شرایطی مدال پیروزی را بر گردن خواهید آویخت.
۶) و در آخر این كه فقط به این اتاق شلوغ و در هم ریخته نگاه نكنید. موفقیت ممكن است در هر گوشه از این اتاق به انتظارتان نشسته باشد و شاید در هر گوشه از این ذهن ناامید و پریشان هم راه حلی وجود داشته باشد، پس جانزنید.
در بسیاری از همین شرایط سخت، می‌توان با تلاش و پشتكار، به موفقیتی دست یافت كه در یك قدمی شما قرار گرفته است. اگر یك كارآفرین با بروز دشواری‌ها، تلاش نكند و این پیروزی نزدیك را از دست بدهد، واقعا شرم‌آورست. از همه بدتر این كه یك كسی كه به سختی كسب و كاری به راه انداخته و با سعی و كوشش در جهت تداوم آن زحمت كشیده، این گام آخر را برندارد و دست از كار بكشد.این گام آخر سرنوشت‌سازست و می‌تواند موفقیت یك كسب و كار را رقم بزند. به عبارت دیگر پیروزی و كامیابی تنها یك قدم با ما فاصله دارد پس ادامه بدهید.
۷) كتاب‌هایی كه در زمینه موفقیت و انگیزه كار و استقامت نوشته شده‌اند هم می‌توانند مفید باشند. بسیاری از این كتاب‌ها الهام می‌گیرند.
۸) بدانید كه ابرقدرتمندهای ثروت جهان هم بارها و بارها شكست خورده‌اند اما این ثروت و شهرت كنونی رامدیون همین استقامت و سرسختی خود هستند. هرگاه كه خواستید صحنه را خالی كرده سلاح را زمین بگذارید، به این افراد فكر كنید.
۹) ترك میدان مسابقه آسان‌ترین ولی بدترین راه است. به جای این كه اسباب‌هایتان را جمع كنید و از یك كارآفرین به یك كارمند تبدیل شوید، بررسی كنید و راه‌حل‌های تازه را جویا شوید. از كارآفرینان موفق الگو بگیرید و به كارتان روح تازه‌ای بدهید.
By:Tal Fighel
مترجم: آذین صحابی
منبع : روزنامه تفاهم


همچنین مشاهده کنید