یکشنبه, ۱۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 5 May, 2024
مجله ویستا
کباب چوبی مدیترانه ای
مواد لازم:
روغن زیتون : ۶ قاشق سوپخوری
آب لیموی تازه : ۴ قاشق سوپخوری
ریحان تازه خرد شده : ۲ قاشق سوپخوری
بادنجان قلمی بلند: ۱عدد
سینه مرغ (پوست كنده بدون استخوان ): ۳۰۰گرم
فلفل دلمه ای سبز یا قرمز: ۱عدد
سیر خرد شده : ۱حبه
كدوی كوچك : ۲عدد
پیاز ترشی كوچك : ۱۲ تا ۱۶عدد
نمك و فلفل سیاه : مقداری
دستور تهیه:
در یك كاسه كوچك روغن زیتون ، آب لیموی تازه ، سیر و ریحان را مخلوط كرده و نمك و فلفل را به آن اضافه می كنیم . كدو و بادنجان را به صورت طولی به قطر ۵ میلی متر ورقه ورقه كنید. سینه های مرغ را در قطعات مكعبی ۵ سانتی متری خرد كنید. نصف سینه های مرغ را داخل ورقه های بادنجان و نصف دیگر را داخل ورقه های كدوبپیچید (مانند شكل ). داخل سیخ های كباب ، به ترتیب یك تكه مرغ، پیاز ترشی ، فلفل دلمه ای قرار دهید. سیخ ها را داخل یك بشقاب گذاشته ، سسی را كه در ابتدا تهیه درست كردنش را شرح دادیم ، به وسیله قلم مو روی سیخ ها بمالید تا تمام آنها مزه دار شود، بعد بگذارید نیم ساعت بماند. در آخر هر چه سس در بشقاب سس بود، در مدت
زمان پخت با قلم مو روی كبابها بمالید. كبابها را زیر گریل یا روی كباب پز قرار دهید تا زمانی كه نرم شوند. سیخ ها را برگردانید تا طرف دیگر نیز بپزد. این كباب را گرم سرو كنید.
روغن زیتون : ۶ قاشق سوپخوری
آب لیموی تازه : ۴ قاشق سوپخوری
ریحان تازه خرد شده : ۲ قاشق سوپخوری
بادنجان قلمی بلند: ۱عدد
سینه مرغ (پوست كنده بدون استخوان ): ۳۰۰گرم
فلفل دلمه ای سبز یا قرمز: ۱عدد
سیر خرد شده : ۱حبه
كدوی كوچك : ۲عدد
پیاز ترشی كوچك : ۱۲ تا ۱۶عدد
نمك و فلفل سیاه : مقداری
دستور تهیه:
در یك كاسه كوچك روغن زیتون ، آب لیموی تازه ، سیر و ریحان را مخلوط كرده و نمك و فلفل را به آن اضافه می كنیم . كدو و بادنجان را به صورت طولی به قطر ۵ میلی متر ورقه ورقه كنید. سینه های مرغ را در قطعات مكعبی ۵ سانتی متری خرد كنید. نصف سینه های مرغ را داخل ورقه های بادنجان و نصف دیگر را داخل ورقه های كدوبپیچید (مانند شكل ). داخل سیخ های كباب ، به ترتیب یك تكه مرغ، پیاز ترشی ، فلفل دلمه ای قرار دهید. سیخ ها را داخل یك بشقاب گذاشته ، سسی را كه در ابتدا تهیه درست كردنش را شرح دادیم ، به وسیله قلم مو روی سیخ ها بمالید تا تمام آنها مزه دار شود، بعد بگذارید نیم ساعت بماند. در آخر هر چه سس در بشقاب سس بود، در مدت
زمان پخت با قلم مو روی كبابها بمالید. كبابها را زیر گریل یا روی كباب پز قرار دهید تا زمانی كه نرم شوند. سیخ ها را برگردانید تا طرف دیگر نیز بپزد. این كباب را گرم سرو كنید.
منبع : سایت تخصص بانوان یزد
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
امیرعبداللهیان حسین امیرعبداللهیان وزیر خارجه دولت سیستان و بلوچستان جنگ انتخابات مجلس شورای اسلامی حجاب دولت سیزدهم مجلس حسن روحانی
سیل یسنا تهران هواشناسی شهرداری تهران بارندگی سازمان هواشناسی باران فضای مجازی آتش سوزی هلال احمر آموزش و پرورش
هوش مصنوعی خودرو بانک مرکزی قیمت خودرو قیمت دلار مسکن قیمت طلا تورم دلار بازار خودرو حقوق بازنشستگان ایران خودرو
تلویزیون جهان صدا و سیما مهران غفوریان موسیقی صداوسیما سریال سینمای ایران سازمان صدا و سیما
رژیم صهیونیستی فلسطین اسرائیل جنگ غزه روسیه آمریکا ترکیه انگلیس اوکراین نوار غزه ایالات متحده آمریکا یمن
فوتبال پرسپولیس رئال مادرید استقلال سپاهان لیگ برتر باشگاه استقلال بازی باشگاه پرسپولیس علی خطیر جواد نکونام بایرن مونیخ
آیفون اینستاگرام دیابت اپل ناسا عکاسی تبلیغات موبایل گوگل
کبد چرب فشار خون