دوشنبه, ۱۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 6 May, 2024
مجله ویستا


تغذیه و دیابت


تغذیه و دیابت
شماره کنگره : ۶۶ت/ ۶۶۰ RC
شابک : ۹۶۴-۹۶۱۴۲-۷-۳
رده دیویی : ۶۱۶.۴۶۲
تاریخ نشر : ۸۵۰۵۲۳
تعداد صفحه : ۸۸
نوبت چاپ : ۱

در اين مجموعه، نخست، اطلاعاتي در زمينه‌ي بيماري ديابت فراهم آمده است. از جمله: عوارض بيماري ديابت، رژيم‌درماني در ديابت، ورزش و نقش آن در ديابت، ديابت دوران بارداري، و ديابت و مسافرت. سپس، برخي روش‌هاي طبخ مناسب غذاي قابل استفاده براي تمام افراد به ويژه مبتلايان به ديابت بيان گرديده است. برخي از اين غذاها عبارت‌اند از: سوپ نخودفرنگي، سوپ اسفناج، خوراك ماهي، پلوميگو، كدوي شكم‌پر، و برونيس شكلاتي.