جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
مجله ویستا

چای خامه ای


چای خامه ای
● مواد لازم برای چهار نفر
▪ دو فنجان آب
▪ دو عدد چای کیسه ای
▪ یک عدد چوب دارچین
▪ شش عدد دانه هل (خرد شده)
▪ یک عدد گل میخک
▪ ربع قاشق چایخوری پودر زنجبیل
▪ دو و نیم فنجان شیر
▪ یک سوم فنجان شکر
▪ خامه، پودر دارچین و چوب دارچین (برای تزئین)
● زمان تهیه ۱۵ دقیقه
● طرز تهیه
شش ماده اول را در یک قابلمه ریخته و بجوشانید. سپس حرارت راکم کرده، در ظرف را گذاشته و به مدت پنج دقیقه آن را دم کنید.
شیر را به آن اضافه کرده و مجدداً مخلوط را به مدت یک دقیقه بجوشانید.
سپس آن را صاف کرده شکر را به آن بیفزایید و خوب هم بزنید تا شکر کاملاً حل شود.
چای را در فنجان ریخته و روی آن را با خامه و پودر دارچین و چوب دارچین تزئین کنید.

[فرشته علیزاده]
منبع : روزنامه ایران