جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
مجله ویستا
بریونی
● مواد لا زم (برای ۴ نفر):
▪ گوشت سردست یا گردن که باید کمی چرب باشد و بدون استخوان ۲۰۰ گرم
▪ پیاز متوسط ۳ عدد
▪ نان سنگک
▪ روغن
▪ نمک و فلفل و زرد چوبه
● طرز تهیه:
گوشت را تکه تکه می کنیم با ۳ تا ۴ لیوان آب و ۲ تا ۳عدد پیاز خرد کرده در حرارت ملایم می گذاریم کاملا بپزد وآب آن به خورد گوشت برود در اواخر طبخ کمی نمک وفلفل ویک قاشق ادویه را با آن مخلوط می کنیم وگوشت را از روی آتش برداشته خوب ساطوری می کنیم تابه را می گذاریم داغ شود گوشت را در تابه می ریزیم روی آتش می گذاریم تا گوشت به روغن بیافتد نانها را در فر یا در تابه دیگر کمی برشته می کنیم روی هر قطعه نانرا مقداری گوشت می ریزیم ویک قطعه دیگر نان روی آن قرار می دهیم البته در اصفهان رسم است که کفگیر مخصوص را داغ می کنند وگوشت را برای هر نفر روی آن برشته می نمایند ولی طریق فوق ساده تر وراحت تر است.
منبع : آشپزباشی
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران اسرائیل غزه روسیه مجلس شورای اسلامی نیکا شاکرمی روز معلم معلمان رهبر انقلاب مجلس بابک زنجانی دولت
هلال احمر یسنا بارش باران آتش سوزی قوه قضاییه پلیس تهران سیل شهرداری تهران آموزش و پرورش سازمان هواشناسی دستگیری
حقوق بازنشستگان قیمت خودرو بانک مرکزی قیمت طلا قیمت دلار بازار خودرو خودرو دلار سایپا ایران خودرو کارگران تورم
فضای مجازی سریال نمایشگاه کتاب تلویزیون مسعود اسکویی عفاف و حجاب سینما سینمای ایران دفاع مقدس موسیقی
رژیم صهیونیستی آمریکا فلسطین حماس جنگ غزه اوکراین چین نوار غزه ترکیه انگلیس ایالات متحده آمریکا یمن
استقلال فوتبال علی خطیر سپاهان باشگاه استقلال لیگ برتر لیگ برتر ایران تراکتور لیگ قهرمانان اروپا رئال مادرید بایرن مونیخ باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی تلفن همراه گوگل اپل آیفون همراه اول تبلیغات اینستاگرام ناسا
فشار خون کبد چرب بیمه بیماری قلبی دیابت کاهش وزن داروخانه رابطه جنسی