یکشنبه, ۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 28 April, 2024
مجله ویستا

پای سیب زمینی و قارچ


پای سیب زمینی و قارچ
● مواد لازم
▪ سیب زمینی ۴۰۰ گرم
▪ قارچ خورد شده ۲۰۰ گرم
▪ شیر ۳ پیمانه و نیم
▪ آرد یک قاشق
▪ جعفری ساطوری (ریز)۵/۱ تا ۲ قاشق
▪ کره
▪ نمک و فلفل
● طرز تهیه :
سیب زمینی رو بپزید و پوست بگیرید و رنده کنید. قارچ رو با شیر و نمک و فلفل بذارید روی گاز... ۲۵ دقیقه که روی حرارت ملایم جوشید برش دارید (هم بزنید که سر نره!). قارچ رو از توی شیر در بیارین. کره رو بریزین تو ماهیتابه و آرد رو توش تفت بدین... شیر رو با نمک و فلفل اضافه کنید و هم بزیند تا سس غلیظی درست بشه. جعفری رو توی سسی که درست کردین بریزین و بعد یکی دو جوش زیرشو خاموش کنید.
حالا یه ظرف نسوز یا پیرکس بردارین. سس رو بریزین زیرش/بعد قارچ/بعد یک لایه سیب زمینی/دوباره سس/قارچ/سیب زمینی. روی سطح غذا باقیمونده ی سس رو بمالید و چند تا دونه قارچ بذارین.کمی کره ی آب کرده بدین روش. اگه ظرفتون پیرکسه ۱۵ دقیقه بذارین توی ماکروفر یا فر با گریل (شعله ی بالای فر) بپزه و سطحش طلایی شه. اگه هم ظرفتون فلزی یه که از همون اول بذارینش تو فر.
http://monnom.blogfa.com/cat-۱.aspx


همچنین مشاهده کنید