یکشنبه, ۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 28 April, 2024
مجله ویستا
سبزیهای مخلوط
● مواد لازم:
نخود سبز=۱ کیلو
لوبیای سبز=۵۰۰ گرم
هویج=۵۰۰ گرم
شلغم=۵۰۰ گرم
پیاز ریز سفید=۲۵۰ گرم
نعناع و ترخان خرد شده=۲ قاشق سوپخوری
روغن زیتون=۱۰۰ گرم(نصف لیوان)
نمک و فلفل=بقدر کافی
● طرز تهیه:
سبزیها باید بشکل مطلوبی طبخ شوند و برای این منظور باید دقت شود که تمام سبزیها در نهایت تازگی باشند و موقع طبخ زیاد پخته و له نشده فرم خود را از دست ندهند. لوبیا را پس از تمیز کردن به صورت ریز خرد میکنیم. ۲ تا ۳ لیوان آب را در یک ظرف جوش میآوریم،بلافاصله لوبیا را در آب جوشان می ریزیم. ۱ قاشق مرباخوری جوش شیرین نیز به آن اضافه میکنیم و بی آنکه در ظرف را ببندبم، میگذاریم بپزد. در اواخر طبخ کمی نمک به آن میزنیم و بعد از ۱ تا ۲ جوش لوبیا را در آبکش میریزیم تا آب آن برود. بعد کمی آب سرد روی آن میدهیم تا سبز و خوش رنگ بماند. نخود را به همین ترتیب میپزیم. برای پختن نخود،نصف قاشق مرباخوری جوش شیرین کافی است. پیاز را پوست میکنیم و میشوییم. آن را هم با آب و کمی نمک در یک ظرف دربسته و با حرارت ملایم می پزیم،بطوری که له نشود. شلغم را پس از پوست کندن به صورت چهار گوش خرد می کنیم،هویج را هم مانند شلغم پوست گرفته به همان ترتیب میبریم. سپس هر دو را میشوییم و با کمی آب و کمی نمک روی حرارت ملایم میپزیم. کمی نمک و فلفل به روغن زیتون میزنیم و آن را با ترخان و نعناع خرد شده مخلوط میکنیم. همه سبزیهای پخته را در آن می ریزیم و بهم میزنیم.بعد همه را در ظرف بلور مناسبی میریزیم و همراه با هر نوع گوشتی که بخواهیم مصرف میکنیم.
نخود سبز=۱ کیلو
لوبیای سبز=۵۰۰ گرم
هویج=۵۰۰ گرم
شلغم=۵۰۰ گرم
پیاز ریز سفید=۲۵۰ گرم
نعناع و ترخان خرد شده=۲ قاشق سوپخوری
روغن زیتون=۱۰۰ گرم(نصف لیوان)
نمک و فلفل=بقدر کافی
● طرز تهیه:
سبزیها باید بشکل مطلوبی طبخ شوند و برای این منظور باید دقت شود که تمام سبزیها در نهایت تازگی باشند و موقع طبخ زیاد پخته و له نشده فرم خود را از دست ندهند. لوبیا را پس از تمیز کردن به صورت ریز خرد میکنیم. ۲ تا ۳ لیوان آب را در یک ظرف جوش میآوریم،بلافاصله لوبیا را در آب جوشان می ریزیم. ۱ قاشق مرباخوری جوش شیرین نیز به آن اضافه میکنیم و بی آنکه در ظرف را ببندبم، میگذاریم بپزد. در اواخر طبخ کمی نمک به آن میزنیم و بعد از ۱ تا ۲ جوش لوبیا را در آبکش میریزیم تا آب آن برود. بعد کمی آب سرد روی آن میدهیم تا سبز و خوش رنگ بماند. نخود را به همین ترتیب میپزیم. برای پختن نخود،نصف قاشق مرباخوری جوش شیرین کافی است. پیاز را پوست میکنیم و میشوییم. آن را هم با آب و کمی نمک در یک ظرف دربسته و با حرارت ملایم می پزیم،بطوری که له نشود. شلغم را پس از پوست کندن به صورت چهار گوش خرد می کنیم،هویج را هم مانند شلغم پوست گرفته به همان ترتیب میبریم. سپس هر دو را میشوییم و با کمی آب و کمی نمک روی حرارت ملایم میپزیم. کمی نمک و فلفل به روغن زیتون میزنیم و آن را با ترخان و نعناع خرد شده مخلوط میکنیم. همه سبزیهای پخته را در آن می ریزیم و بهم میزنیم.بعد همه را در ظرف بلور مناسبی میریزیم و همراه با هر نوع گوشتی که بخواهیم مصرف میکنیم.
منبع : آشپزآنلاین
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
ایران حجاب مجلس شورای اسلامی دولت سیزدهم مجلس دولت جمهوری اسلامی ایران رئیس جمهور گشت ارشاد رئیسی پاکستان امام خمینی
تهران پلیس وزارت بهداشت قتل شهرداری تهران سیل کنکور پایتخت بیمارستان زنان آتش سوزی سازمان سنجش
خودرو قیمت خودرو بانک مرکزی قیمت دلار بازار خودرو دلار قیمت طلا سایپا تورم ارز مسکن ایران خودرو
سریال سینمای ایران یمن تلویزیون سینما کیومرث پوراحمد موسیقی سریال پایتخت مهران مدیری فیلم ترانه علیدوستی قرآن کریم
اینترنت کنکور ۱۴۰۳
اسرائیل غزه فلسطین رژیم صهیونیستی آمریکا جنگ غزه روسیه چین حماس اوکراین ترکیه ایالات متحده آمریکا
پرسپولیس فوتبال استقلال بازی جام حذفی آلومینیوم اراک فوتسال تیم ملی فوتسال ایران تراکتور باشگاه پرسپولیس لیورپول سپاهان
تبلیغات هوش مصنوعی ناسا اپل سامسونگ فناوری بنیاد ملی نخبگان آیفون ربات روزنامه
کاهش وزن روانشناسی بارداری مالاریا آلزایمر زوال عقل