سه شنبه, ۱۱ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 30 April, 2024
مجله ویستا

رول کدو و هویج


رول کدو و هویج
● مواد لازم :
▪ كدو: ۲ عدد، هر كدام ۳۰۰گرم
▪ هویج : ۴ عدد، هر كدام ۶۵گرم
▪ شكر: ۱ قاشق چایخوری
▪ پنیر گودا: ۲۰۰گرم
▪ ژامبون : ۱۶ ورقه نازك
▪ كره : ۱/۵ قاشق سوپخوری
▪ جعفری خرد شده برای تزیین : به میزان لازم
▪ نمك : به میزان لازم
● طرز تهیه :
هویج ها را پوست بگیرید و هر كدام را به صورت قلمی به ۸ تكه برش دهید. آنها را در آب نمك و شكر حدود ۱۰ دقیقه بپزید و آبكش كنید.كدوها را بشویید و از طول به ۸ تكه نازك تقسیم كنید. آنها را حدود ۳۰ ثانیه در آب و كمی نمك بپزید و آبكش كنید.پنیر را به صورت قلمی به ۱۶ تكه برش دهید.به اندازه طول و عرض كدوها، هر كدام ازورقه های كدو را با ورقی از ژامبون بپوشانید ویك قلم از پنیر و ۲ قلم از هویج را روی آن قراردهید و به صورت رول بپیچانید و با خلال چوبی محكم كنید تا باز نشوند. كره را آب كنید و با قسمتی از آن ظرف نسوز را آغشته كنید و مابقی را روی رولها بمالید.غذا را در فر با دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت به مدت ۱۵ دقیقه قرار دهید تا پنیر آن كاملا آب شود. سپس آن را با جعفری خرد شده تزیین كنید.
منبع : خانواده سبز


همچنین مشاهده کنید