یکشنبه, ۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 28 April, 2024
مجله ویستا

خوراک اسفناج و سیر


خوراک اسفناج و سیر
● مواد لازم
▪ دو دسته بزرگ اسفناج
▪ مقداری روغن زیتون
▪ سه حبه سیر ورقه شده
▪ نمک
● طرز تهیه
اسفناج ها را شسته و در آبکش بریزید و صبر کنید تا آب اضافی آن خارج شود و برگ ها کمی خشک شود.
دو قاشق غذاخوری روغن زیتون در تابه ای ریخته و سیرها را در آن با حرارت ملایم تفت دهید سپس برگ های اسفناج را روی تابه بریزید و صبر کنید تا به آرامی بپزد پس از سه دقیقه در تابه را برای یک دقیقه بگذارید.
سپس در تابه را برداشته و محتویات را به هم زده و دو دقیقه دیگر اجازه دهید اسفناج ها در تابه پخته شود.

فریده قریشی
منبع : روزنامه ایران


همچنین مشاهده کنید