جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
مجله ویستا
چند توصیه مفید برای یک رژیم سالم غذائی
▪ به اندازه کافی از مواد غذائی فیبردار استفاده کنید. حبوبات، غلات پوستهدار، آرد سبوسدار، میوه و سبزیجات از منابع سرشار فیبر بهشمار میآیند. این مواد غذائی همچنین حاوی اسیدهای چرب، مواد معدنی و ویتامین میباشند. برای استفاده از غلات بهتر است آنها را بهصورت بلغور شده در غذاها بهکار برد.
▪ میوهها و سبزیجات (بهویژه آنهائی که دارای برگ سبز میباشند) حاوی مقادیر متنابهی ویتامین، مواد معدنی، اسیدهای چرب ضروری و فیبر میباشند. میوهها را بهتر است تا حد امکان بهصورت پوست نشده مورد مصرف قرار دهید. سبزیجات را برای مدت زمان بسیار کوتاهی با بخار بپزید و یا به صورت خام همراه با غذاهای اصلی مصرف کنید.
▪ مصرف روغن و بهخصوص روغنهای اشباع شده را محدود سازید. بهجای استفاده از گوشت قرمز و پنیر بهتر است ماهی، دل و قلوه و جگر، مرغ، غلات کامل، حبوبات، مغز گردو و دانههای روغنی و یا جوانه گندم را در برنامه غذائی روزانه خود بگنجانید.
▪ از شکر کمتر استفاده کنید و به آن نه بهعنوان یک ماده غذائی بلکه بهعنوان یک ماده شیرینکننده بنگرید. مصرف شیرینیجات، شکلات و آبنبات، بیسکویت، پودینگ، بستنی، مارمالاد، میوههای کنسرو شده، نوشیدنیهای گازدار و چای خیلی شیرین را محدود کنید.
▪ کمتر به غذاهایتان نمک بزنید و بهجای آن برای خوش طعم کردن آنها از انواع سبزیجات معطر، ادویه، فلفل تازه هندی، آب لیمو، رب گوحه فرنگی، سرکه و آب سبزیجات استفاده کنید.
▪ از مصرف مواد غذائی کنسرو شده، آرد غلات بدون پوسته و افزودنیهای مجاز غذائی بپرهیزید.
▪ میوهها و سبزیجات (بهویژه آنهائی که دارای برگ سبز میباشند) حاوی مقادیر متنابهی ویتامین، مواد معدنی، اسیدهای چرب ضروری و فیبر میباشند. میوهها را بهتر است تا حد امکان بهصورت پوست نشده مورد مصرف قرار دهید. سبزیجات را برای مدت زمان بسیار کوتاهی با بخار بپزید و یا به صورت خام همراه با غذاهای اصلی مصرف کنید.
▪ مصرف روغن و بهخصوص روغنهای اشباع شده را محدود سازید. بهجای استفاده از گوشت قرمز و پنیر بهتر است ماهی، دل و قلوه و جگر، مرغ، غلات کامل، حبوبات، مغز گردو و دانههای روغنی و یا جوانه گندم را در برنامه غذائی روزانه خود بگنجانید.
▪ از شکر کمتر استفاده کنید و به آن نه بهعنوان یک ماده غذائی بلکه بهعنوان یک ماده شیرینکننده بنگرید. مصرف شیرینیجات، شکلات و آبنبات، بیسکویت، پودینگ، بستنی، مارمالاد، میوههای کنسرو شده، نوشیدنیهای گازدار و چای خیلی شیرین را محدود کنید.
▪ کمتر به غذاهایتان نمک بزنید و بهجای آن برای خوش طعم کردن آنها از انواع سبزیجات معطر، ادویه، فلفل تازه هندی، آب لیمو، رب گوحه فرنگی، سرکه و آب سبزیجات استفاده کنید.
▪ از مصرف مواد غذائی کنسرو شده، آرد غلات بدون پوسته و افزودنیهای مجاز غذائی بپرهیزید.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران تهران انتخابات عراق دانشگاه تهران رهبر انقلاب مجلس شورای اسلامی دولت دولت سیزدهم روز معلم نیکا شاکرمی مجلس
سیل آتش سوزی هواشناسی شهرداری تهران آموزش و پرورش یسنا پلیس قوه قضاییه فضای مجازی معلم زلزله سلامت
قیمت خودرو تورم سهام عدالت قیمت طلا سازمان هواشناسی خودرو بازار خودرو قیمت دلار قیمت سکه ایران خودرو بانک مرکزی حقوق بازنشستگان
مهران غفوریان ساواک موسیقی تلویزیون سریال عمو پورنگ سینمای ایران تبلیغات نمایشگاه کتاب مسعود اسکویی عفاف و حجاب سینما
رژیم صهیونیستی فلسطین اسرائیل غزه آمریکا جنگ غزه روسیه ترکیه حماس انگلیس نوار غزه اوکراین
استقلال فوتبال پرسپولیس سپاهان آتیلا حجازی باشگاه استقلال علی خطیر لیگ برتر بازی لیگ برتر ایران تراکتور رئال مادرید
اپل هوش مصنوعی فناوری آیفون گوگل ناسا مدیران خودرو تلفن همراه
خواب طب سنتی کبد چرب فشار خون بیماری قلبی