چهارشنبه, ۱۲ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 1 May, 2024
مجله ویستا


تامپسون، استخوانی در گلوی صهیونیسم


تامپسون، استخوانی در گلوی صهیونیسم
معروف ترین خواننده پاپ کرواسی که تقریباً تمام کنسرت هایش به خاطر استقبال بیش از حد مردم و بیش از همه جوانان این کشور در استادیوم های فوتبال شهرهای مختلف برگزار می شود چند سالی است که تبدیل به خواننده ای چالش برانگیز شده است. مارکو پرکویج با تخلص تامپسون که خواننده جوانی نیز هست معروف به خواننده ای ناسیونالیست شده و از طرفی هم بعضاً به وسیله مخالفینش به هواداری از حکومت اوستاش ها که از سال ۱۹۴۱ تا ۱۹۴۵ حکومت فاشیستی را در کرواسی به راه انداخته و جنایات زیادی را مرتکب شده بودند، متهم می شود اما تامپسون تمام این اتهام ها را رد کرده و خود را خواننده ای می داند که واقعیات را بیان می کند.
اگرچه تامپسون خود را از هر گرایشی تبرئه می نماید اما همیشه در کنسرت هایش افراد به خصوص جوانانی که تعدادشان کم هم نیست حضور دارند که ملبس به پیراهن سیاه که از نشانه های اوستاش ها بوده می باشند و سمبل های حکومت NDH (اوستاش ها) همراه داشته و سلام های هیتلری در وسط اجرای برنامه تامپسون جزو لاینفک رفتاری شان می باشد. به لحاظ ماهیت کنسرت های تامپسون که با وجود میل خود او تبدیل به نمایش ضدیهود می گردد هر بار برگزاری چنین کنسرتی با واکنش سریع و خشن صهیونیست ها در کرواسی از جمله سفارت اسرائیل در زاگرب می شود، کنسرت های تامپسون چنان تنش زا و چالش برانگیز شده که چند ماه قبل که قرار بود کنسرتی را در استادیوم بزرگ شهر سارایوو در بوسنی برگزار نماید با نظر مخالف مقام های این کشور روبه رو شده و در نهایت این کنسرت به لحاظ ماهیت ناسیونالیستی و یهود ستیزی ظاهری آن برگزار نگردید.
اوایل مردادماه گذشته بعد از برگزاری کنسرت تامپسون در استادیوم باشگاه دینامو زاگرب که بیش از ۴۰ هزار پیر و جوان و حتی برخی مقام ها را گرد هم آورده بود، افرائیم زوروف صهیونیست معروف و رئیس مرکز سیمون وایزنتال به شدت به این کنسرت اعتراض کرده و خواستار ممنوع الصدا کردن تامپسون شده و از تلویزیون کرواسی نیز به خاطر پخش مستقیم این کنسرت به شدت انتقاد کرده بود.
به دنبال این اعتراض یکی از اعضای شورای برنامه گذاری تلویزیونی کرواسی به نام خانم یادرانکا کلارویچ با واکنشی شدید به اعتراض زوروف اظهارات وی را دخالت در مسائل داخلی کشورش خوانده و اظهار داشته بود که وی اگر راست می گوید برود به جنایات اسرائیل برسد که هر روز فلسطینیان بی گناه را قتل عام کرده و چندین بار به لبنان تجاوز نموده است. همه دنیا می داند که اسرائیل چه کار می کند.
به دنبال اظهارات خانم کلارویچ سفیر اسرائیل نیز وارد معرکه شده و با ارسال نامه هایی به وزارت خارجه، رئیس مجلس و رئیس رادیو و تلویزیون کرواسی، کلارویچ و اظهارات وی را ضد یهود خوانده و خواستار اخراج وی از شورای رادیو و تلویزیون و حتی محاکمه وی به جرم یهودستیزی شد.
با توجه به نفوذ روزافزون صهیونیست ها در منطقه و نارضایتی افکار عمومی از این واقعیت، گستاخی سفیر اسرائیل آتش این واقعه را شعله ورتر کرده و موجب واکنش شدیدتر کلارویچ شد. به طوری که در مصاحبه ای این چنین اظهار داشت: جنایات اسرائیل در هیچ کجای دنیا و بر هیچ کس پوشیده نیست. حتی در زمان حکومت اوستاش ها که در کرواسی به یهودکشی معروف شده اند تعداد زیادی از افسران این حکومت اصلیت یهودی داشته اند تا جایی که همسر رئیس حکومت نیز ریشه اش یهودی بود. رئیس سازمان اطلاعات هیتلر در خاور نزدیک نیز خود یهودی بوده. من از منافع ملی خودم دفاع می کنم و از مردم خودم حمایت می نمایم. سفیر اسرائیل برود کشور خود را بسازد که جانی ترین کشور است. اسرائیل به بهانه هولوکاست مظلوم نمایی کرده و دست به هر جنایاتی می زند. اگر در هولوکاست عده ای یهودی کشته شده اند این مسأله نمی تواند مجوزی برای اسرائیل باشد که هر اقدام و جنایتی که می خواهد مرتکب شود. وی در ادامه سفیر اسرائیل را دیوانه خوانده و گفت که او حق ندارد در کشور من برای ما تعیین تکلیف نماید.
از آنجایی بعد از حکومت فرانیو توجمان نخستین رئیس جمهور کرواسی بعد از استقلال، لابی صهیونیزم در کرواسی بسیار قدرتمند شده و به طور خزنده در حال پیشرفت می باشد، جو مطبوعاتی برخلاف افکار عمومی به سرعت و به شدت علیه خانم کلارویچ حاکم گشته و انتقادهای زیادی از وی شد. حتی این گونه مطرح شد که وی در دوره بعدی شورای رادیو و تلویزیون جایی نخواهد داشت. به طور ساده تر باید گفت که در رسانه ها او را لگدمال کردند. اگر کلارویچ در دور بعدی به عضویت شورا انتخاب نشود درواقع می توان گفت که او در کرواسی نخستین فردی خواهد بود که به جرم آنتی سمیتیزم مجازات خواهد گردید. سیطره صهیونیست ها بر مطبوعات کرواسی هنوز کامل نشده اما به سرعت رو به فزونی است و تقریباً در دفاع از مظلوم نمایی یهودیت هر هفته مقالات مشروحی از جمله حکایاتی از باقی ماندگان و جان به در بردگان هولوکاست در این مطبوعات به چاپ می رسد.
اما ماجرای خانم کلارویچ به این جا ختم نشده و هنوز مدت زیادی از این کشمکش نگذشته بود که تامپسون کنسرت دیگری را در جنوب کرواسی برگزار نمود که تعداد بسیار زیادی را به خود جلب نمود. با وجود تدابیر شدید نیروهای پلیس برای جلوگیری از بروز رفتارها و یا نشان های ضدیهود در این کنسرت باز هم کم و بیش شاهد همان ماجراهای همیشگی در این کنسرت بودیم.
به هر حال صهیونیزم در کرواسی، تامپسون را استخوانی در گلوی خود می داند اما تا به حال هیچ منع قانونی برای جلوگیری از برگزاری کنسرت های او وجود نداشته است.
باوجود حکومت کرواسی که تا حد زیادی در قبال رژیم صهیونیستی انعطاف داشته و دارد، افکار عمومی این کشور در مجموع نگاه مثبتی به صهیونیست ها نداشته و مخصوصاً اسرائیل را متجاوز و جنایتکاری مسلم می دانند. در کرواسی حدود ۲ هزار نفر یهودی بومی زندگی می کنند.
قاضی زاده ‎/ رایزن ایران در کرواسی
منبع : روزنامه ایران